|
2011-12-08 14:12
Temat: (3 posty)
moje dziecko chodzi samo do szkołyMoje dziecko dojeżdża samo autobusem do szkoły. Na początku bardzo się denerwowałam, że zabłądzi albo nie dotrze do szkoły. I natknęłam się niedawno w internecie na takie oto urządzenie: alfatronik.com.pl/?pages=lok2_wiecej . Zakupiłam je i powiem, że to było chyba najlepsze rozwiązanie. Moje dziecko ma je wsunięte do kieszonki tornistra, a ja mogę obserwować w internecie na żywo jego drogę do szkoły. Dzięki temu czuję, że moje dziecko jest bezpieczne i wiem, gdzie aktualnie przebywa. |

Moje dziecko dojeżdża samo autobusem do szkoły. Na początku bardzo się denerwowałam, że zabłądzi albo nie dotrze do szkoły. I natknęłam się niedawno w internecie na takie oto urządzenie: alfatronik.com.pl/?pages=lok2_wiecej . Zakupiłam je i powiem, że to było chyba najlepsze rozwiązanie. Moje dziecko ma je wsunięte do kieszonki tornistra, a ja mogę obserwować w internecie na żywo jego drogę do szkoły. Dzięki temu czuję, że moje dziecko jest bezpieczne i wiem, gdzie aktualnie przebywa.
Jesteś bardzo odważna posyłając samo dziecko do szkoły,jeszcze,do której trzeba dojechać autobusem.Matki w pierwszym i drugim roku szkolnym,nawet odprowadzają swoje dzieci,gdzie do szkoły miewają po kilkanaście metrów.Dobrze,że Twoje stało się samodzielne,ale czy to nie za wcześnie?Pozdrawiam.
Nie jest odwazna a jedynie reklamuje pewne urzadzenie.A gdyby nawet nie to urzadzenie to nie bylaby to odwaga a jedynie calkowity brak odpowiedzialnosci.Dziecko to nie paczka ktorej"ruchy"mozna sledzic w internecie.I do tego jeszcze pisac bzdury ze dzieki temu jest bezpieczne:((((