|
2011-08-29 17:01
Temat: (17 postów)
Kalendarze dla firmymuszę do czwartku zamówić kalendarze dla firmy, wybrałem producenta i stronę prom.net.pl zamawialiście tam kalendarze? to dobry wybór? ja myślę że jak najbardziej, bo mają bardzo korzystną ofertę, ale chciałabym, żeby ktoś mnie utwierdził w tym przekonaniu :) |

,
2011-08-29 17:01 muszę do czwartku zamówić kalendarze dla firmy, wybrałem producenta i stronę prom.net.pl zamawialiście tam kalendarze? to dobry wybór? ja myślę że jak najbardziej, bo mają bardzo korzystną ofertę, ale chciałabym, żeby ktoś mnie utwierdził w tym przekonaniu :)
Wszyscy tak polecacie że aż słowo polecam nabrało dziwnego znaczenia xd, ale ogólnie ludzie mają rację kalendarze dają niczego sobie :P
ja korzystam z programu firmy ESME i jestem zadowolona.
I jak, zdecydowałaś się na te kalendarze z prom.net.pl ?
ja tam zamawiam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona nie narzekam ;) jakosc dobra i wysyłka też dobra
ja rowniez korzystalem z uslug tej firmy i zlego zdania nie powiem
coś tam słyszałam o tej firmie, w sumie dużo dobrego. czytałam dużo w necie o nich i wiem że cieszą się pochlebną opinią.
Korzystałem juz z usług prom.net kilkakrotnie .Nigdy mnie nie zawiedli-super jakość ,przystępne ceny.Naprawdę warto.
Promnet jest opk, ma przystępne ceny i bardzo fajną jakość.
,
2011-10-06 20:03 dzięki, dzięki, zamówiłam wtedy i wszystkim się podobają, jeszcze na zniżkę trafiłam, solidna firma.
jak dla mnie to dobra decyzja, ich kalendarze są dobrze wykonane i ceny mają :normalne"
sama korzystam z takich kalendarzy na codzien i zawsze je zamawiam i swojego lokalnego dostawcy , jednak ze wspolpracy ostatnio nie bylam zbytnio zadowolona, widze ze duzo ludzi poleca prom.net.pl wiec musze sie blizej przyjzec ich ofercie:) zwlaszcza ze takie zamowienia trzebas robic w najblizszym czasie
Niedawno złożyłam zamówienie w tej firmie, czekam teraz na przesyłkę, myślę,że kalendarze będą dobrej jakości, jak narazie wszystko jest w porządku, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry ;) Znajoma poleciła mi tą firmę i bardzo ją sobie chwali.
Hej!Dobrze trafiłam, bo szefowa wydała polecenie, żeby wymyślić jakieś gadżety dla stałych klientów. Szukałam pomysłu i go znalazłam czytając wasze posty. Kalendarze na pewno się sprawdzą :) A na stronkę Promnet na pewno zajrzę :) Dzięki.
Też słyszałem co nieco o kalendarzach prom.net, znajomy mówił, że już od kilku lat zamawiane są w firmie w której pracuje, sam chyba zdecyduje się na nie, co możecie jeszcze powiedzieć o wykonaniu, solidne?
,
2011-10-04 19:57 A co takiego ma ta firma ze wszyscy ją polecają? Jest mnostwo firm oferujacych kalendarze. ta sie jakos wyroznia?
Ja bym zaufała prom.net. Jestem zadowolona z ich oferty, nie miałam zastrzeżeń co do jakości.
Ja zamawiam od tej firmy już dobre parę lat i jak narazie wszystko idzie znakomicie polecam.
Pozdrawiam