Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Kariera i finanse - sprawdź co mówią gwiazdy (121 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:49

Temat: horoskop dla szefów (7 postów)
autor: ~szef
~szef
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-07-16 12:52 Temat: (7 postów)

horoskop dla szefów

ja jestem prezesem dużej firmy i trzymam krótko pracowników, tak jak to jest napisane w moim horoskopie

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~szef, 2008-07-16 12:52
    horoskop dla szefów

ja jestem prezesem dużej firmy i trzymam krótko pracowników, tak jak to jest napisane w moim horoskopie

zgłoś do moderacji
    • ~dosiaczek, 2011-07-25 19:45
      Odp.: horoskop dla szefów

Oj uważaj na to krótkie trzymanie swoich pracowników, proponuje żebyś wszedł na stronę http://formlinkus.com/news0042.php i poważnie pomyślał o przyszłości i o tym co czują twoi pracownicy jak jesteś dla nich niemiły. Polecam

zgłoś do moderacji
    • ~xeniaga65, 2011-07-22 19:58

Rozterki męczą coraz częściej? I dobrze, nie czekaj! Wejdz koniecznie na http://poznajdate.comPrzepowiednia dla szefów i nie tylko!

zgłoś do moderacji
    • Ania.L.83 , 2009-10-07 11:47

Powinienes pomyslec o strategii ERM - skorzystalbys na tym lepiej a i pracownikow mialbys zadowolonych. :)

zgłoś do moderacji
    • Ania.L.83 , 2009-10-07 11:46

Powinienes pomyslec o strategii ERM - skorzystalbys na tym lepiej a i pracownikow mialbys zadowolonych. :)

zgłoś do moderacji
    • ~Waga, 2009-06-29 22:04

Wieloznaczne sformuowanie. Ale ja także uważam że najgorszą rzeczą jaka może się w zakładzie pracy zdarzyc to zbytnie spoufalanie się w relacji pionowej.

zgłoś do moderacji
    • ~Inga, 2009-04-23 17:39

Witam!

Trzymać krótko to można, ale konia przy uździe. Pracowników należy traktować godnie i po ludzku ze zdrowym rozsądkiem. A, jeżeli jest Pan prezesem ściśle przestrzegającym przesłania horoskopowe to prezesuj Pan w salonie wróżb. Pozdrawiam.

zgłoś do moderacji