|
~skorpion
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jaki zodiakalny partner najlepiej rozumie skorpiona, a on jego, na co skorpion powinien zwracać swoją uwagę, a moż skorpiony to trudni partnerzy i dlaczego ?
Ludzie do skorpiona nie pasuje WAGA!!!!!!!!!!! SKORPION Z WAGĄ SIĘ NIE DOGADA. lEPSZY JEST STRZELEC EWENTUALNIE RAK. NAPEWNO NIE WAGA. WAGI LUBIĄ WŁADZĘ A SKORPIONY SOBIE NA TO NIE POZWOLĄ. ROWNIEŻ LWY SIĘ NIE DOPASUJĄ ORAZ WODNIKI. Z BARANEM MOŻE SIĘ UDAĆ. OSOBY SPOD ZNAKU SKORPIONA MUSZĄ MIEĆ GODNEGO SIEBIE PRZECIWNIKA
Absolutnie nie pasuje do skorpiona, wodnik i bliznieta. Przyjmijcie to ludzie za dogmat !!!!!! Najlepiej sie skorpion czuje przy rybie !!!!!!! Ciekawie, choc moze nastapic konflikt wladzy z rakiem !!!! Skorpion ze skorpionem znaja sie na wylot, jeden drugiego przewidzi zamiary, albo cos pieknego albo wojna !!!! Chociaz byk jest przeciwienstwem skorpiona, lezy po przeciwnej stronie w ukladzie zaodiakalnym, to przy byku skorpion czuje sie bardzo swobodnie, nigdy sie nie beda nudzić.. Calkiem udanie moze byc z panna i koziorozcem. trygon ognia bym odrzucil, nie mowiac juz o powietrza a szczegolnie wodnik i bliznieta !!! nie pchajcie sie w zwiazek z wodnikiem i blizniakiem. Szkoda zamarnowanego czasu !!!! Z biegiem czasu wyjdzie lipa z tego !!!!!
Dla skorpiona to radziła bym Wagę lub Panna będą się doskonale rozumieć nawet bez słów.http://poznajdate.com
Wy i bez lobotomii macie za mało rozumu, aby sprostać skorpionom! Partnerem dla skorpiona musi być naprawdę KTOŚ!!! Jeżeli skorpion napotka na swej drodze właśnie takiego KOGOŚ , to pozwoli Mu owinąć się dookoła małego palca i stworzy z Nim (Nią) nierozerwalny związek, a w razie zagrożenia poświęci bez namysłu swoje życie aby ratować partnera i rodzinę. Jest również bardzo lojalnym przyjacielem, jednak biada tym, którzy go zawiodą, lub zdradzą, takiego delikwenta utopi w łyżce wody i nie ustanie póki tego nie zrealizuje. Jednak nigdy, wobec wrogów, nie zastosuje chwytów poniżej pasa, chyba, że przeciwnik je stosuje, czyni to jednak z odrazą. Na samą myśl czuję przerażenie, że mógłbym mieć takiego wroga. Reasumując; Powtórzę jeszcze raz, Ten (Ta) Ktoś musi odwzajemniać miłość skorpiona, jego poświęcenie, oraz mieć rozum i to dużo, miernotami, prędzej czy później, skorpion wzgardzi.
Tak czytam i zgadzam się z tymi, którzy uważają bliżnięta za najbardziej odpowiednich dla skorpionów. Długo przyglądają się sobie, ale jak już zostaną parą, to potrafią dać sobie szczęście.
Każdy dobry i wnikliwy obserwator stwierdzi, że tylko bliżniak, ale będzie im bardzo trudno stworzyć związek, ponieważ obydwoje są niezwykle przebiegli i wrażliwi. Ale jeśli im się tylko uda, to na pewno będą szczęśliwi
LUDZIE...!!! KIERUJCIE SIĘ MIŁOŚCIĄ, A NIE ZNAKAMI ZODIAKU. BEZ MIŁOŚCI ŻADEN ZNAK NIE BĘDZIE WAM PASOWAŁ, I BĘDZIECIE WYPISYWAĆ NADAL TE BZDURY!!!
To, że komuś nie ułożyło się kiedyś z bliżniakiem i może nie koniecznie z jego winy, nie oznacza, że bliżniak nie pasuje dla skorpionicy. Ja chwalę sobie związek z bliżniakiem i każdej życzę takich doznań i miłości jak ja z moim bliżniakiem.
Zrozumie drugi skorpion, ryby, dobrze koziorożec.
Nigdy wodnik, bliźnięta.
Tak,tak,tak.... Dla skorpiona tylko bliżniak, ale ten z jak najmniejszą ilością dni do zodiakalnego raka. Znam jeszcze dwa takie przypadki i w każdym jest super. Jest fascynujący i nigdy nie będziesz się z nim nudzić.
Według mnie najlepszym partnerem dla Pani skorpion jest bliżniak. Jeśli tylko uda się z nim nawiązać bliski kontakt, to potrafią oddać całym sobą swą neisamowitą miłość w sposób nadzwyczajny. Ich romantyzm połączony z dziecięcą naturą i poetyką sprawiają, że wciąż jestem w siódmym niebie. Wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z moich doświadczeń do skorpiona takiego jak ja pasuje mi baran i waga. Chociaż nie chce mi się tworzyć związku.
sex skorpiona z wodnikiem to nieziemskie przezycia moi drodzy
jesli chodzi o mnie to najlepiej dogaduje sie z rybkami i koziorozcami przedewszystkim ,lwy tez ale jako koledzy ....co do zwiazku to odpada byk i strzelec...strzelce sa super ale oszukują i patrza tylko na Sb i wykorzystuja innych a potem rzucaja ich jak zabawki,byki to materialisci i wiecznie im zle czepiaja sie wszystkiego i strofuja kazdy ruch czego skorpiony nie cierpią ....a co myślicie o skorpionicy i panu z pod znaku Panny? ;))
jeśli chodzi o znaki to nie ma jakiegoś specjalnego szablonu , koziorożec ma słomiany zapał i jest materialistą jak byk i bliżniak - prędzej czy póżniej koziorożec zademonstuje swoją bufonadę , byk -materializm i wyrachowanie a bliżniak - skłonność do intryg , ; skorpion to wyczuje i po zawodach .Natomiast wodnik to lawirant , ryby - lekkoduchy a raki - to kłamcy i lawiranci .Skorpionowi może dorównać tylko Lew , Waga lub Baran - bo tylko te znaki wiedzą czego chcą i jeśli będą uczciwe wobec Skorpiona - jak to się mówi "ŻYĆ NIE UMIERAĆ " . Wiem coś o tym z autopsji .