Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Miłosć i seks w horoskopie (2170 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:48

Temat: jak pogodzić się z panem Skorpionem? Pyta pani Rybka.... (13 postów)
autor: ~dydudydu
~dydudydu
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-02-17 09:53 Temat: (13 postów)

jak pogodzić się z panem Skorpionem? Pyta pani Rybka....

sytuacja, w wielkim skrócie, przedstawia się następująco- mój mężczyzna (a raczej były, bo zdążył mnie zostawic) ubzdurał sobie, że zrobiłam coś przeciwko niemu, gdzie prawda jest taka, że nie jestem niczemu winna... nie chodzi tu o to, że nie umiem się przyznać do błedu, bo zawsze biorę odpiwedzialnośc na swoje barki, jak coś narozrabiałam, ale teraz nic nie zrobiłam złego i cierpie.... w walentynki nie chcial mnie widzieć, w poniedziałek zostawił mnie i później jak się widzieliśmy był strasznie złośliwy wobec mnie.... a ja bym chciała tylko porozmawiać, szczerze i bez nerwów... żeby dał mi powiedzieć jak było.... i wyprosotwać jego pogmatwane myśli... bo myśli nieprawidłowo... wbił sobie do głowy jedną wersję i nie dopuszcza do siebie ni innego.... PORADŹCIE JAK JA MAM Z NIM ROZMAWIAC???!! BARDZO GO KOCHAM I NIE WIDZĘ ŻYCIA BEZ NIEGO :(

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~dydudydu, 2010-02-17 09:53
    jak pogodzić się z panem Skorpionem? Pyta pani Rybka....

sytuacja, w wielkim skrócie, przedstawia się następująco- mój mężczyzna (a raczej były, bo zdążył mnie zostawic) ubzdurał sobie, że zrobiłam coś przeciwko niemu, gdzie prawda jest taka, że nie jestem niczemu winna... nie chodzi tu o to, że nie umiem się przyznać do błedu, bo zawsze biorę odpiwedzialnośc na swoje barki, jak coś narozrabiałam, ale teraz nic nie zrobiłam złego i cierpie.... w walentynki nie chcial mnie widzieć, w poniedziałek zostawił mnie i później jak się widzieliśmy był strasznie złośliwy wobec mnie.... a ja bym chciała tylko porozmawiać, szczerze i bez nerwów... żeby dał mi powiedzieć jak było.... i wyprosotwać jego pogmatwane myśli... bo myśli nieprawidłowo... wbił sobie do głowy jedną wersję i nie dopuszcza do siebie ni innego.... PORADŹCIE JAK JA MAM Z NIM ROZMAWIAC???!! BARDZO GO KOCHAM I NIE WIDZĘ ŻYCIA BEZ NIEGO :(

zgłoś do moderacji
    • ~pani skorpion, 2010-02-24 19:11
      Odp.: jak pogodzić się z panem Skorpionem? Pyta pani Rybka....

Pozwól mu ochłonąć,następnie porozmawiaj.....gdy sytuacja się nie wyjaśni to znaczy że chce z tobą zerwać i wystarczy mu właśnie ten wymyślony powód....pozdrawiam

zgłoś do moderacji
      • ~ja, 2010-02-24 19:57

jetsem kobieta bykiem. 2 lata temu sie rozstaałm ze skorpionem. właśnie przez takie coś jak ty w sumie dużo rozstan było bo już nie mogłam znieśc braku szacunku. teraz mi bałamuci ze chce wrocic po czym ucieka i tak sie ciaglo 2 lata jak mam go rozumiec???nie chce byc ze mna ale nie da odejsc.

zgłoś do moderacji
        • ~xx, 2010-02-25 10:55

Skorpiony są bardzo skryte . Czasami prowokują , żeby sprawdzić czy jeszcze go kochasz. Czasami prowokują , żeby odejść do innej ale winę za odejście zrzucają na ciebie. Skorpiony są bardzo sprytne i wyrachowane. Zaproś go na kolację i sprowokuj do sexu . Skorpiony uwielbiają sex.

zgłoś do moderacji
        • ~xx, 2010-02-25 11:00

Skorpiona trzeba rozkochac w sobie , dobre jedzenie , sex . Ja się zakocha wyjdą wtedy z niego najlepsze cechy i zupełnie poświęci się dla ukochanej kobiety . Jeżeli on ciągle ucieka tzn że ma inną i działa na 2 fronty , nie umie się zdecydować.

zgłoś do moderacji
          • ~byczka, 2010-02-25 12:14

nie ma innej to wiem napewno. ja go kiedys zostawilam wrecz ucieklam od niego. teraz wpadl w towarzystwo kolegow starych kawalerow ktorzy pija i nie maja kobiet.to jest towarzystwo ktore nigdy nie zalozy rodziny mysle ze on sie uzaleznil od nich i jest podatny na ich wplywy. nie dojzral a pozatym nigdy nie byl odpowiedzialny.

zgłoś do moderacji
            • ~xx, 2010-02-26 11:24

Skorpiony są bardzo wpływowe . Jezeli ci na nim zależy musisz mu zaimponować. Świetnie się ubrać , najlepiej jakby ci jego koledzy mu powiedzieli , że ma piękną dziewczynę ...Ja też jestem byczkiem , wiem ,że robimy jeden podstawowy błąd idealizujemy naszych facetów . Nie wiem ile on ma lat , ale może jeszcze nie dojrzał do założenia rodziny . Wiem też , że na pewno zacznie mu na tobie zależeć jak zobaczy cię z innym , to nie musi być od razu związek z innym , ale jak zobaczy , że ktoś się zaczyna tobą interesować, wtedy jeżeli mu zalezy na Tobie ruszy do akcji i będzie o Ciebie zabiegał. Może jakaś kolezanka powinna mu powiedzieć że np.Jurek zaprosił cię do clubu , coś w tym rodzaju. Generalnie Skorpiony są fajne ale bardzo skomplikowane i wrażliwe . Skrywają swoje uczucia . Nigdy nie mówią to co naprawdę myslą ale to co ty chcesz usłyszeć . Jak kocha to na zabój , jak nienawidzi to potrafi być bardzo wredny. Na Skorpiony też działa , że go olewasz , masz swoje życie , robisz swoje , ale lubią kobiety piękne , mądre i skromne. Szybko przejżą każde cwaniactwo lub kłamstwo . W zasadzie to tacy mali chłopcy w krótkich spodenkach.

zgłoś do moderacji
              • ~byczka, 2010-02-28 19:50

ma 32 lata jak na swoj wiek powinnien byc dojrzaly. zazdrosc wiele razy wiedzial ze mam kogos . wtedy walczyl jak zerwałam z tamtym to i on przestal walczyc.jego koledzy mysle ze oni mnie nie lubia. ja go kiedys zostawilam . oni teraz wszyscy na mnie.olewka tez nic nie daje. 2 miechy sa ciszy pozniej jednorazowe spotkanie i znow meisiac ciszy. juz nie działa.pojawia sie i znika i tak wkolko. nic sobie nie robi nawet z zazdrosci. jest jak maly chlopiec lubi kolegow alkohol. a ci koledzy nie maja zwiazkow i raczej nie beda miec to sa dziwni goscie ktorzy tzrymaja sie razem byle pochlac i pobawic sie.mysle ze juz nie da sie zrobic:(

zgłoś do moderacji
              • ~byczka, 2010-02-28 19:53

a co do klamstwa to gorszego klamczucha od niego nie znam i cwaniaka zarazem. jest tak pewny siebie. i tyle razy mnie oszukał ze to prosi o pomste do nieba.

zgłoś do moderacji
          • ~YOKA, 2010-07-09 19:20

Nie jest niestety tak łatwo jak napisałaś/łeś. "Mojego Skorpiona" rozkochałam w sobie, było dobre jedzenie, był fantastyczny seks, były wspólne pasje, wypady, podróże, wspólnie spędzany czas, porozumienie dusz, mnóstwo godzin spędzonych na rozmowach żadnych skoków w bok (z żadnej strony) i tak czegoś brakowało. Zostawił mnie wysyłając smsa i to mnie najbardziej boli. Stąd moja prośba: ludzie, nigdy nie kończcie związku w ten sposób!! To dobre dla gimnazjalistów, a nie dla 30-letnich, dojrzałych (?) ludzi. Minęły już 4 m-ce, a ja nadal nie mogę opanować emocji, gdy o tym myślę/piszę. Wiem, po prostu jestem tego pewna, że nie przeszło by mu to przez gardło, bo wcale nie chciał tego powiedzieć. Wiem, od jego przyjaciela, że cierpi, ze wcale to po nim nie "spłynęlo". Dlaczego on to zrobił? :( Co było nie tak w tym idealnym związku nie tak?? My postzregaliśmy ten związek za idealny do naszych potrzeb i nas postrzegano jako szczęśliwą parę! Nie wiem, nie ogarniam tego, za dużo pytań na moją zmęczoną, małą głowę :(((

zgłoś do moderacji
        • ~xx, 2010-03-01 09:16

Nie chcę przesądzać ale ......może mu nie zależy????Będziesz się męczyć . On się zachowuje jak pies ogrodnika . On może skakać z kwiatka na kwiatek ale ciebie trzyma na oku. To może trwać w nieskończoność. Ja wiem , że na pewno jest uroczy .....Musisz się z nim ostatecznie rozmówić , czego on od Ciebie chce . Chyba , że chcesz czekać na niego . W sumie 32 lata to już pora na stabilizację. Jezeli go przyciszniesz to może się wić jak piskorz w tych kłamstwach ale wtedy będziesz wiedziała , że nic z tego . Jeżeli podejmie wyzwanie i będzie zabiegał o ciebie to wtedy można zbudować coś razem . Tylko pomysl czy potem jak już będzie wiedział , że cię zdobył , czy nie będzie postepował tak samo . Raczej trudno zmienić człowieka , a nawet jest to niemożliwe. On musi mieć ustawione jakieś priorytety . Jezeli teraz to jest tylko zabawa , alkohol i panienki , to kiedy mu się znudzi ???? Będziesz czekać ????Jeżeli on nie szanuje twojego uczucia , albo wie że zawsze może do ciebie przyjść i ty będziesz czekać na niego , tak mu jest po prostu wygodnie. W tym związku to on ustalił reguły gry , a ty się podporządkowałaś, zrobił tak jak mu jest wygodnie. Może pora na twoje reguły , zastanów się czego ty chcesz, co jest dla ciebie najważniesze.

zgłoś do moderacji
    • ~Była Skorpiona, 2010-03-23 13:56

Na moje to on już podjął decyzję, że nie chce z Tobą być i sorry, ale nie bata, żeby ją zmienił. Skorpiony takie są: zawzięte i strasznie samodzielne, a już najbardziej nienawidzą, gdy ktoś próbuje zmienić ich poglądy czy też wpłynąć na punkt widzenia. Oni po prostu wszystko wiedzą najlepiej i uwielbiają decydować.

zgłoś do moderacji