|
~;-)
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

wodniczka - paranoiczka, schizofreniczka nieudaczniczka ; wodnica - obłudnica, czarownica, latawica, nałożnica......... jednym słowem - bajka!!!!!
Chyba trochę przesadziłeś koleś!! Nie znam wodniczki-obłudniczki, ani latawicy, chyba ta twoja nie polubiła się z jakąś prawdziwą wodniczką i sama podszyła sie pod wodniczkę. Może czasem bujamy w obłokach, ale nie jesteśmy nieudacznikami. Nie myl poświęcenia dla domu z nieudacznością!! jak będzie chciała, to dostaniesz takiego kopa w tyłek, ze popamiętasz ją do końca życia!!!
te kobiety maja jedna wspolna ceche - sa nieobliczalne w zlym tego slowa znaczeniu. To histeryczki, zgadzam sie ze paranoiczki, niezdolne do kierowania swoim zyciem, zagubione we wlasnych kompleksach, zyjace mysla o ksieciu na koniu, ktory przyjedzie i porwie je ze soba. Moja zona , tesciowa, znajome to wodniczki. A pretensje do zycia maja ogromne, wymagania niebotyczne, tylko biora a nic w zamian. Boze dzieki Ci ze mialem tyle sily zeby sie wyzwolic spod jej wplywu.
Chociaż piszę po czasie, dziwię się,że "skorpion" miał pecha swoistego do Wodniczek- wspaniałych kobiet, dbających o dom, rodzinę, ale mających swoich przyjaciół i wyobraźnię, której tak bardzo brakuje zaborczym i cholerycznym skorpionom...Może Jan kiedyś znajdzie swoje szczęście?...
Nie lubi przymusu, wyjątkowo czuła na punkcie chamstwa i oszustwa, ceni w mężczyżnie intelekt, potrzebuje wsparcia i lekko dominującego mężczyzny aby sprowadzał ją na ziemię, nie jest materialistką, zmienna, na pewno nie nudna ani mdła, może trochę nieobliczalna, trudno jej okazać uczucie ale w środku gorąca, lubi zmiany, często dusza artystyczna, nie zwiąże sie z mężczyzną np. ze względu na sam seks jak inne sprawy nie grają, mężczyzna musi jej dorównywać intelektualnie bo nie będzie dla niej ciekawy.Estetka, może i dla innych trochę dziwna bo ma indywidualne podejscie do spraw/dlatego często jest niezrozumiana/.Impulsywna, jak kocha-poświęcenie na całość, nawet nie musisz brać z nią ślubu..Nie jest łatwą partnerką ale ciekawą-kto ją rozgryzie i pokocha ma gwarantowaną wiernosc i miłość do końca,prawie jakby wygrał w totka
po części w każdym poście jest prawda. Twarda i kruch, ostra i delikatna, kocha a... potrafi znienawidzieć. Wybacza ale nie zapomina. Ja (wodnik) mój mąż (koziorożec) uwielbiamy nasz sex - ja wodniczka podsycam wyobraźnią, historyjkami i strojami. Uwielbiamy rozmawiać o sex-ie. Zboczone sms-y i sesje normalność, teraz sporadycznie, dzieci coraz starsze. Związek normalny - jak większość-nie wiem??? Kłócimy się jak każdy. jestem podejrzliwa, nie ufam każdemu trzeba sobie zasłużyć .
Wodniczka jest wymagającą, szuka faceta a nie "faceta". Jest najlepszym przyjacielem,ale też potrafi być najgorszym wrogiem. Wiele wymaga, by bardzo dużo dać od siebie. Do niczego jej nie zmuszaj, nie szantażuj emocjonalnie, nie narzucaj swojego zdania, no chyba,że chcesz ją stracić? Potrafimy kochać, a gdy kochamy to jesteśmy wierne i oddane:)
Najważniejsze dla kobiety spod znaku Wodnika jest okazywanie przez jej partnera szacunku. Mie lubi być traktowana jako obiekt seksualny. Zanim zdobędziesz jej serce będziesz musiał się długo starć o jej względy. Zanim komuś zaufa musi bowiem upłynąć sporo czasu. Dla swojego partnera jest czuła i delikatna. Obdarzona wielkim intelektem, jest dobra w naukach ścisłych. Kobiety spod tego znaku często wykonują męskie zawody. Są towarzyskie, doskonale znajdują się w gronie nowych osób. Są uczciwe, nie potrafią kłamać. Jeśli coś obiecają możesz być pewien, że spełnią swoje słowo. Lubią jednak pouczać innych i dawać często niepotrzebne nikomu rady. Dobrze znoszą życiowe porażki, niepowodzenia je umacniają i popychają do jeszcze większych wysiłków. Kobiety Wodnik są dobrymi matkami i żonami, umiejętnie zarządzają domem.
Najważniejsze dla kobiety spod znaku Wodnika jest okazywanie przez jej partnera szacunku. Mie lubi być traktowana jako obiekt seksualny. Zanim zdobędziesz jej serce będziesz musiał się długo starć o jej względy. Zanim komuś zaufa musi bowiem upłynąć sporo czasu. Dla swojego partnera jest czuła i delikatna. Obdarzona wielkim intelektem, jest dobra w naukach ścisłych. Kobiety spod tego znaku często wykonują męskie zawody. Są towarzyskie, doskonale znajdują się w gronie nowych osób. Są uczciwe, nie potrafią kłamać. Jeśli coś obiecają możesz być pewien, że spełnią swoje słowo. Lubią jednak pouczać innych i dawać często niepotrzebne nikomu rady. Dobrze znoszą życiowe porażki, niepowodzenia je umacniają i popychają do jeszcze większych wysiłków. Kobiety Wodnik są dobrymi matkami i żonami, umiejętnie zarządzają domem.
Jestem wodniczką przeczytałam poniższe posty i się trochę wystraszyłam! Tak nas odbierają? Tragedia!
Jakie jesteśmy?: czułe, otwarte, szczere,jak się zakochamy to płyniemy.. sęk w tym że jeżeli nie ma natychmiastowej reakcji z drugiej strony bierzemy nogi za pas, a potem baaaardzo tego żałujemy
wodniczka kocha i potrzebuje widocznego odwzajemnienia dla milosci zrobi wszystko, tak jak ktoś tu powiedzial wyżej to prawda że wodniczka nie spojrzy na malo inteligentnego faceta - pociaga ja indywidualnosc i niezaleznosc partera, bo sama kocha swoja niezaleznosc. Potrafi poswiecic wszystko dla ukochanej osoby, "budzi sie" gdy jej wysilki nie sa doceniane i milosc nie jest okazywana.
uwazam sie za inteligentnego faceta , moze indywidualnoscia nie jestem , ale sroce spod ogonu nie wypadlem. A ona ciągle sfrustowana , pogubiona w tej swojej niezaleznosc i sama nie wie czego chce. Kiedys umiala poswiecic sie , ale minelo . Okazywalem milosc za dlugo , probowalem , zdecydowanie za dlugo , teraz zaluje......a ona niech tam sobie zyje swoim zyciem , dla mnie skorpiona niezrozumialym zupelnie. Pozdrawiam cie ex-zono , szukaj sobie swojego szczescia i niech ci sie tam jakos wiedzie. Bądz sobie niezalezna .....ode mnie.
Jako partnerki są bardzo tolerancyjne, łagodne, serdeczne, wrażliwe, ciepłe i pełne uroku. Cenią w mężczyżnie-męskość,łagodność, lojalność,musi być jej przyjacielem i partnerem.Nie znosi ograniczenia jej wolności osobistej- są chwile że musi zostać sama ze swoimi myślami.Nigdy się nie nudzi- bo czuje się z sobą dobrze.Nienawidzi zaborczości, zazdrości, chamstwa ,głupoty,tępactwa i niejolalności.Kochają wolność, przestrzeń,interesują się wszystkim.Lubią seks, ale najpierw musi być porozumienie dusz.Mają dobrą intuicję i dopóki nie otrzymają wyrażnego znaku zainteresowania od mężczyzny nie zaryzykują okazania swoich uczuć.Lubi być zdobywana gdy pokocha tego wymarzonego faceta.Nie znosi nudy i rutyny . lubi podróżować jest niepoprawną optymistką i wspaniałym przyjacielem na którego zawsze można liczyć.
szkoda ze Jaszku (byk) nie czyta tych postow ...:(
Oczekuje przyjaźni i pokrewieństwa dusz, rozmowy na wszystkie tematy, wspólnego zachwycania się światem, inspiracji w partnerze. Tworzy swój własny świat, którego chce, byś był częścią, ale pamiętaj, że nie przesłonisz jej życia, a jeśli spróbujesz coś lub się narzucic, będzie się wahała.
Lojalna, wierna, samodzielna, chętnie pomoże, może wydawac się zimna, ale w rzeczywistości potrzebuje kogoś, kto ją przytuli - nie tylko weźmie w ramiona, ale też otuli słowami.
Nie ignoruj jej, nie zbywaj błahostkami - bo stracisz!
Powodzenia.:)