Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Miłosć i seks w horoskopie (2188 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:48

Temat: Rybka (47 postów)
autor: ~~24
Liczba wpisów:
2
Na forum od: 2009-03-01
  zobacz wizytówkę
2009-03-17 21:22

Odp.: Rybka

oh, really? właśnie się rozwodzę z rybką, która mnie zdradza i kręci, a zdanie osobie ma dokładnie takie jak ty! Jeszcze się mnie romantycznie pyta "czy uważasz że cię zraniłem?, przecież każdy jest wolnym człowiekiem"

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~~24, 2008-10-06 13:52
    Rybka

... wiecie może jak zdobyć Pana spod znaku "ryby"?

zgłoś do moderacji
                  • ~Pan Rybek, 2008-12-29 06:57

Jestem dokładnie taki jak opisujesz + sadyzm. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
                  • ~dejzi57, 2009-03-17 14:09

Ja jestem Rybka ale nie jestem ani oslizgla ani kretaczka ani egoistka zawsze mysle o innych a dopiero potem o sobie

zgłoś do moderacji
                    • jędza , 2009-03-17 21:22

oh, really? właśnie się rozwodzę z rybką, która mnie zdradza i kręci, a zdanie osobie ma dokładnie takie jak ty! Jeszcze się mnie romantycznie pyta "czy uważasz że cię zraniłem?, przecież każdy jest wolnym człowiekiem"

zgłoś do moderacji
                • ~Beatka, 2009-03-31 10:29

Ile Ty masz lat? on ma hrapkie na wszystkie ..................................sprawdz lepiej jego kontakty..............zapewniam Cie ze jestes moze z 20-sta.ON TYLKO KOCHA SWOJ SWIAT REALNY:

zgłoś do moderacji
                  • ~24, 2009-04-02 18:32

A co? Masz męża rybkę i puszcza cię w trąbę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bój się nie odbiorę Ci GO!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
            • ~Beatka, 2009-03-31 10:26

Smieszna jestes i za taka Cie spewnoscia uwaza .......dobra zabaweczka na pochmurne dni Rybki nie zostawiaja rodzin ,nawet nie przychodzi im to glowy,,,,,,,,,,,,poprostu jestes jedna z nielicznych jego wielbicielek..........za wysoie progi na twoje nogi

zgłoś do moderacji
              • ~24, 2009-04-02 18:48

To dobrze, że tak pilnujesz tej sojej rybki...tak trzymać!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
        • ~Beatka, 2009-03-31 10:21

Nie masz najmnejszych szans.................Rybki to domtory pobawi sie Toba ,bedzie czarujacy ,mily ...sam cukier wyzna Ci milosc od pierwszego spotkania ,,,Jaka jestes inteligetna ,,,piekna ,ze jestes jedyna jego milosci i ta pierwsza ...........a tak naprawde to tygrysiatko na polowaniu .....bedzie tak dlugo polowal ,az zwierzyna mu sie znudzi ,A wiesz dlaczego?????????? bo kocha tylko raz i to naprawde wlasna zone .Rodzina jest dlaniego realnym swiatem a Ty tylko pluszowa zabawka A co zabawniejsze upoluje wszystko co na drzewo nie ucieknie............bezwzgledu na wiek i urode .Poprostu swietnie sie bawi gdy nie ma co robic a najlepiej gdy zwierzyny jest wiecej ,,,,,,w koncu kazda ma cos innego do zaoferowania.

zgłoś do moderacji
    • ~Beatka, 2009-03-31 10:52

Jednym slowem moje panie zajeta Rybka to facet ,ktory lubi byc na topie,Bedzie balamucil ,,,,,slal piekne slowka az zdobedzie to co chcial..............jak juz wspomnialam bierze wszystko co na drzewo przednim nie ucieknie.Ladna , brzydka ,mloda ,czy stara to dla niego nie wazne........bo nie traktuje zadnej powarznie.Dlaniego to czysta zabawa i ciekawosc ......a tak sie w tym zatraci ze kochanki w urojonym jego swiecie stana sie zonami.i dla kazdej bedzie mial mile slowo .Tylko glos prawdziwej zony podziala na niego jak kubel zimnej wody.bo tylko ona jest jego prawdziwym realnym swiatem........obce nie maja szans.

zgłoś do moderacji
    • Monicah ****, 2009-02-01 20:55

Zdobyć? Daj sobie spokój!

zgłoś do moderacji
      • ~24, 2009-02-02 18:44

...już odpuściłam, nic z tego nie będzie...ale facet nie wie co traci !!!

zgłoś do moderacji
        • Monicah ****, 2009-02-02 21:18

Bardzo dobrze zrobiłaś,że sobie odpuściłaś! Jego strata.

zgłoś do moderacji
        • ~Beatka, 2009-03-31 10:33

Powiem Ci co traci ...........w Jego niemaniu nie bedzie ta to mam w rezerwie jeszcze z 15 a po drugie w koncu zwierzyna zdobyta wiec po co mi staroc ...............tyle jeszcze przed nim

zgłoś do moderacji
    • ~rybka zakochana w byczku, 2009-01-24 23:52

no to własnie: musisz byc romantyczna i troskliwa, po wielkich staraniach on to doceni :) ale nie na długo. bo tak jak juz ktos tu pisał ryby sa na poczatku czarujace miłe uprzejme - no cud miod... a pozniej wychodzi szydło z worka! masakra! ps: polecam byczki-spełnienie marzen w łózku ;) z panem rybą o wiele gorzej :)

zgłoś do moderacji
      • ~dfg, 2009-03-28 21:08

ja mam przygode z byczkiem za soba, przezylam koszmar, w lozku byl rzeczywiscie niezly, choc pozycje takie jakie lubila jego poprzednia, a mnie nie bardzo odpowiadaly....

zgłoś do moderacji
    • ~kol, 2009-01-25 23:24

bylam z facetem spod znaku ryb, oczywiscie sprawial wrazenie zakochanego, wspanialego, czulego, wszystkie kolezanki mowily jaki to on dobry a on mnie zdradzal, oklamywal, nie wiedza czego chca, to jest strasznie uciazliwe i meczace, potrafia grac na emocjach, udawac, cos starsznego, a nigdy bym nie pomyslala!! zaklamani do szpiku kosci, przynajmniej ja na takiego trafilam, ale znam tez niestesty inne ryby ktore sa takie same, bardzo trudno DOCHOWAC IM WIERNOSCI.a teraz znowu trafilam na rybe.. i co tu zrobic? kierowac sie tym przekonaniem? napewno cos juz zostalo, ale czas pokaze, ale narazie jedno jest juz pewne-ten tez nie potrafi sie zdecydowac i jest zmienny:) niech ich...!!!;) potrafia jescze manipulowac i udawac ze nic zlego nie robia!! bleeee. pozdrawiam i RADZE UWAZAC!! choc wiadomo nie kazdego mozna mierzyc jedna miara

zgłoś do moderacji