|
~skorpionik
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-01-06 08:11
Odp.: jaki partner dla skorpiona ?Jesteś zwykłym zerem, jakimś lawirantem, pewnie niezłe z ciebie ziele jak taki uparciuch jak skorpion z ciebie zrezygnował. Ktoś kto życzy komuś żeby był sam jest osoba podłą i wredną, Może najpierw sobie się przyjrzyj a potem zastanów się czy twoje zachowanie nie przyczyniło się do tego że skorpion zwinął żagle. Do skorpiona trzeba podejść z uczciwością bo takie osoby najbardziej ceni skorpion, błędem jest sugerowanie się jakimiś opiniami zaczerpniętymi z otoczenia skorpiona, te osoby tak naprawdę nic nie wiedzą o skorpionie, poza tym skorpiony są z natury skryte i nie lubią o sobie mówić, a jak chcesz mieć skorpiona bliżej siebie to wszystkie opowieści o nim włóż między bajki daj skorpionkowi czyste konto, a jak zdobędziesz jego zaufanie nikomu nie pozwól się wtrącać między was bo dzięki temu najlepiej mu pokażesz swój stosunek do niego. Ja sam osobiście do osób co wygadują pod adresem skorpiona niestworzone rzeczy to już nie mam siły, czasami mi się chce śmiać czasami chcę znaleźć w tym sens. A tobie anty skorpionku życzę żebyś nigdy nie był lub była sam lub sama. No cóż skorpiona nie każdy może zrozumieć. |

Jaki zodiakalny partner najlepiej rozumie skorpiona, a on jego, na co skorpion powinien zwracać swoją uwagę, a moż skorpiony to trudni partnerzy i dlaczego ?
Jesteś zwykłym zerem, jakimś lawirantem, pewnie niezłe z ciebie ziele jak taki uparciuch jak skorpion z ciebie zrezygnował. Ktoś kto życzy komuś żeby był sam jest osoba podłą i wredną, Może najpierw sobie się przyjrzyj a potem zastanów się czy twoje zachowanie nie przyczyniło się do tego że skorpion zwinął żagle. Do skorpiona trzeba podejść z uczciwością bo takie osoby najbardziej ceni skorpion, błędem jest sugerowanie się jakimiś opiniami zaczerpniętymi z otoczenia skorpiona, te osoby tak naprawdę nic nie wiedzą o skorpionie, poza tym skorpiony są z natury skryte i nie lubią o sobie mówić, a jak chcesz mieć skorpiona bliżej siebie to wszystkie opowieści o nim włóż między bajki daj skorpionkowi czyste konto, a jak zdobędziesz jego zaufanie nikomu nie pozwól się wtrącać między was bo dzięki temu najlepiej mu pokażesz swój stosunek do niego. Ja sam osobiście do osób co wygadują pod adresem skorpiona niestworzone rzeczy to już nie mam siły, czasami mi się chce śmiać czasami chcę znaleźć w tym sens. A tobie anty skorpionku życzę żebyś nigdy nie był lub była sam lub sama. No cóż skorpiona nie każdy może zrozumieć.
czyżby Ci jakiś skorpion dogryzł kiedyś, biedna duszyczko?
Jestem już długo ze skorpionkiem i to najwspanialsze, co mnie spotkało:))) Poza tym przyjaźnię się z kilkoma skorpionicami i uwazam, że skorpiony to najlepsi przyjaciele. Na mojego mężczyznę mogę liczyc w kazdej, nawet najtrudniejszej sytuacji. Skorpionki jestescie super:))) Takze połączenie pani byk-pan skorpion na pewno się sprawdzi:)
Też jestem skorpionkom :) i nie wiem dlaczego zawsze ciągnie mnie do Baranów , Baran i Skorpion to istne iskrzenie , jakiś magnetyzm , bardzo dobrze dogaduję się z tymi znakami , zarówno w męskim jak i w damskim wydaniu.Faceci Barany to siła , i Swietny sex , ale mają jedną wadę - zwykle są strasznymi kobieciarzami .
niby rak...skorpiony maja wybuchowe charaktery;p a raczki sa humorzaste i tolerancyjne.
skorpiony to osobowosc z temperamentem ale da zwiesc to najpodlejsze charaktery trudne do wspolzycia.....kobieto kto by chcial cie sprawdzacna kazdym kroku....????napewno nie choc do lozka to sie inni pomywaja sa zajebisci ...ale do zycia niee!!!!!!jezeli ktos ich skrzywdzil wzyciu to zkazdym innym partnerem patrzy w przeszlosc.......a o by jakby....???wogule sa marudni i nie zadowoleni z niczego....
Rak!! byłam w 3 związkach, ze skorpionem było bardzo burzliwie , ciągłe rozstania i powroty. Z raczkiem jest super, rozumiemy sie bez słów, Ja jako wymagajacy skorpion potwierdzam ze rak spełnia nasze oczekiwania .