Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Miłosć i seks w horoskopie (2188 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:48

Temat: jaki partner dla skorpiona ? (169 postów)
autor: ~skorpion
~skorpionik
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-01-06 08:11

Odp.: jaki partner dla skorpiona ?

Jesteś zwykłym zerem, jakimś lawirantem, pewnie niezłe z ciebie ziele jak taki uparciuch jak skorpion z ciebie zrezygnował. Ktoś kto życzy komuś żeby był sam jest osoba podłą i wredną, Może najpierw sobie się przyjrzyj a potem zastanów się czy twoje zachowanie nie przyczyniło się do tego że skorpion zwinął żagle. Do skorpiona trzeba podejść z uczciwością bo takie osoby najbardziej ceni skorpion, błędem jest sugerowanie się jakimiś opiniami zaczerpniętymi z otoczenia skorpiona, te osoby tak naprawdę nic nie wiedzą o skorpionie, poza tym skorpiony są z natury skryte i nie lubią o sobie mówić, a jak chcesz mieć skorpiona bliżej siebie to wszystkie opowieści o nim włóż między bajki daj skorpionkowi czyste konto, a jak zdobędziesz jego zaufanie nikomu nie pozwól się wtrącać między was bo dzięki temu najlepiej mu pokażesz swój stosunek do niego. Ja sam osobiście do osób co wygadują pod adresem skorpiona niestworzone rzeczy to już nie mam siły, czasami mi się chce śmiać czasami chcę znaleźć w tym sens. A tobie anty skorpionku życzę żebyś nigdy nie był lub była sam lub sama. No cóż skorpiona nie każdy może zrozumieć.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~skorpion, 2008-10-13 18:05
    jaki partner dla skorpiona ?

Jaki zodiakalny partner najlepiej rozumie skorpiona, a on jego, na co skorpion powinien zwracać swoją uwagę, a moż skorpiony to trudni partnerzy i dlaczego ?

zgłoś do moderacji
      • ~skorpionik, 2009-01-06 08:11

Jesteś zwykłym zerem, jakimś lawirantem, pewnie niezłe z ciebie ziele jak taki uparciuch jak skorpion z ciebie zrezygnował. Ktoś kto życzy komuś żeby był sam jest osoba podłą i wredną, Może najpierw sobie się przyjrzyj a potem zastanów się czy twoje zachowanie nie przyczyniło się do tego że skorpion zwinął żagle. Do skorpiona trzeba podejść z uczciwością bo takie osoby najbardziej ceni skorpion, błędem jest sugerowanie się jakimiś opiniami zaczerpniętymi z otoczenia skorpiona, te osoby tak naprawdę nic nie wiedzą o skorpionie, poza tym skorpiony są z natury skryte i nie lubią o sobie mówić, a jak chcesz mieć skorpiona bliżej siebie to wszystkie opowieści o nim włóż między bajki daj skorpionkowi czyste konto, a jak zdobędziesz jego zaufanie nikomu nie pozwól się wtrącać między was bo dzięki temu najlepiej mu pokażesz swój stosunek do niego. Ja sam osobiście do osób co wygadują pod adresem skorpiona niestworzone rzeczy to już nie mam siły, czasami mi się chce śmiać czasami chcę znaleźć w tym sens. A tobie anty skorpionku życzę żebyś nigdy nie był lub była sam lub sama. No cóż skorpiona nie każdy może zrozumieć.

zgłoś do moderacji
      • ~Jack22, 2009-01-17 18:21

czyżby Ci jakiś skorpion dogryzł kiedyś, biedna duszyczko?

zgłoś do moderacji
    • ~kasia-zod.byk, 2008-11-30 16:24

Jestem już długo ze skorpionkiem i to najwspanialsze, co mnie spotkało:))) Poza tym przyjaźnię się z kilkoma skorpionicami i uwazam, że skorpiony to najlepsi przyjaciele. Na mojego mężczyznę mogę liczyc w kazdej, nawet najtrudniejszej sytuacji. Skorpionki jestescie super:))) Takze połączenie pani byk-pan skorpion na pewno się sprawdzi:)

zgłoś do moderacji
    • ~Karolka 25, 2008-10-19 16:54

Też jestem skorpionkom :) i nie wiem dlaczego zawsze ciągnie mnie do Baranów , Baran i Skorpion to istne iskrzenie , jakiś magnetyzm , bardzo dobrze dogaduję się z tymi znakami , zarówno w męskim jak i w damskim wydaniu.Faceci Barany to siła , i Swietny sex , ale mają jedną wadę - zwykle są strasznymi kobieciarzami .

zgłoś do moderacji
    • ~sisi, 2008-10-19 00:31

niby rak...skorpiony maja wybuchowe charaktery;p a raczki sa humorzaste i tolerancyjne.

zgłoś do moderacji
    • ~moni22, 2008-10-18 00:47

skorpiony to osobowosc z temperamentem ale da zwiesc to najpodlejsze charaktery trudne do wspolzycia.....kobieto kto by chcial cie sprawdzacna kazdym kroku....????napewno nie choc do lozka to sie inni pomywaja sa zajebisci ...ale do zycia niee!!!!!!jezeli ktos ich skrzywdzil wzyciu to zkazdym innym partnerem patrzy w przeszlosc.......a o by jakby....???wogule sa marudni i nie zadowoleni z niczego....

zgłoś do moderacji
    • ~magdali, 2008-10-15 22:04

Rak!! byłam w 3 związkach, ze skorpionem było bardzo burzliwie , ciągłe rozstania i powroty. Z raczkiem jest super, rozumiemy sie bez słów, Ja jako wymagajacy skorpion potwierdzam ze rak spełnia nasze oczekiwania .

zgłoś do moderacji