|
~lea (Wodniczka)
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

czysta prawda ...nic dodac nic ujac ...:) gratuluje spostrzerzen .
Pozdrawiam
same nie wiemy czego chcemy, dlatego trzeba czasu i zrozumienia. ja to sie zawsze śmieje, że trzema w nas odkryć tą specjalną "instrukcję obsługi".
same nie wiemy czego chcemy, dlatego trzeba czasu i zrozumienia. ja to sie zawsze śmieje, że trzema w nas odkryć tą specjalną "instrukcję obsługi".
To niezwykle atrakcyjne dziewczyny, lecz nie dla każdego. Gość o marnym intelekcie nie ma żadnych szans. Wodniczki jak wieża Eiffel'a żyją z głową w chmurach (swoich ideach) dlatego partner musi umieć liczyć no i zarabiać na obojga, bo zdechną z głodu. Małostkowość i przyziemność niektórych typów zodiakalnych "zabija" te dziewczyny i wtedy usychają jak koń wyścigowy zaprzęgnięty do wozu z węglem.Z drugiej strony nie przesadzałbym z tą hojnością, bo co p rawda wodniczki nie są tak wyrachowane i zorientowane na "mieć" jak dziewczyny byk, ale wodniczki nie znają umiaru w realnym świecie, cokolwiek to znaczy. Stopy wody pod kilem.3.mka człowieku, kimkolwiek jesteś.
To jakie są wodniczki jako partnerki zależy też od tego, z jakim partnerem mają do czynienia.;P
Jak jesteś skorpionem, rakiem, rybami, wagą... to kiepsko z mojego doświadczenia.
Najlepiej gdybyś był drugim wodnikiem, bliźniakiem, strzelcem, koziorożcem...
A kim jesteś?:D
Jakie jesteśmy?
Czułe,romantyczne,wymagające ale i bardzo tolerancyjne.
Lubimy zdobywać i kochamy jak mężczyzna również nas zdobywa i okazuje zainteresowanie,pod warunkiem ,że nie jest to zdobywanie się przez sex i rozmowy o tym.
Oddajemy się całe podczas sexu i lubimy się bawić nim.
Nienawidzimy być zmuszane,traktowane jak kretynki i oszukiwane-lubimy szczerość i prostolinijność.
Jeśli facet chce nas zdobyć to najlepszym początkiem znajomość jest np.spacer,dobre wino i pogaduchy bez tematów sexualnych.
Lubimy niespodzianki szczere,nawet drobnośtka potrafi zrobić nam przyjemność np.kubek ciepłej kawy rano ;-)))