|
~Aleeeeeks
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2012-02-06 14:26
Temat: (1 post)
bolesny pierwszy raz (poradźcie prosze)Parę dni temu kochałam się pierwszy raz z moim ukochanym. Gra wstępna była długa i przyjemna, (oboje mamy po 21 lat ) Chodzi o to że odczuwałam straszny ból i nie mógł on do końca we mnie wejść. Próbowaliśmy 5,6 razy na różne pozycje i w końcu się udało. Krwawiłam bardzo, że aż byłam zaskoczona. Po nocy krwawiłam jeszcze przez 3 dni choć już mało, i ból lekko odczuwałam głownie przy ruchu gwałtowniejszym. Czy moja błona była aż tak gruba że on nie mógł we mnie wejść (przebić się) a ja tak krwawiłam? to normalne, tak mogło być? (wiem że każdy inaczej to odczuwa). A może coś źle zrobiliśmy?( w sensie że może coś uszkodziłam wewnątrz i to tak krwawiło) Nie wiem czemu mam obawy że przy następnym stosunku znowu będę czuła ból i nie będzie mógł wejść we mnie do końca ;( |

Parę dni temu kochałam się pierwszy raz z moim ukochanym. Gra wstępna była długa i przyjemna, (oboje mamy po 21 lat ) Chodzi o to że odczuwałam straszny ból i nie mógł on do końca we mnie wejść. Próbowaliśmy 5,6 razy na różne pozycje i w końcu się udało. Krwawiłam bardzo, że aż byłam zaskoczona. Po nocy krwawiłam jeszcze przez 3 dni choć już mało, i ból lekko odczuwałam głownie przy ruchu gwałtowniejszym.
Czy moja błona była aż tak gruba że on nie mógł we mnie wejść (przebić się) a ja tak krwawiłam? to normalne, tak mogło być? (wiem że każdy inaczej to odczuwa). A może coś źle zrobiliśmy?( w sensie że może coś uszkodziłam wewnątrz i to tak krwawiło)
Nie wiem czemu mam obawy że przy następnym stosunku znowu będę czuła ból i nie będzie mógł wejść we mnie do końca ;(
Aleeeeks, każdy jak napisałaś odczuwa to inaczej. Z mojego doświadzcenia i innych wiem, ze to całkowicie normalne. Widocznie miaąłs grubszą błone i dlatego tak bolalo i tyle było krwi. Ja podczas pierwszego razu nie krwawilam w ogule, sama sie dziwiłam jak to mozliwe, no ale jednak, troszke bolalo, ale krwi brak.
Pozdrawiam
Adaolla