Kategorie: Styl życia / Erotyka
Forum: Seks poradnik (257 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 11:28

Temat: bolesny pierwszy raz (poradźcie prosze) (1 post)
autor: ~Aleeeeeks
~Aleeeeeks
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2012-02-06 14:26 Temat: (1 post)

bolesny pierwszy raz (poradźcie prosze)

Parę dni temu kochałam się pierwszy raz z moim ukochanym. Gra wstępna była długa i przyjemna, (oboje mamy po 21 lat ) Chodzi o to że odczuwałam straszny ból i nie mógł on do końca we mnie wejść. Próbowaliśmy 5,6 razy na różne pozycje i w końcu się udało. Krwawiłam bardzo, że aż byłam zaskoczona. Po nocy krwawiłam jeszcze przez 3 dni choć już mało, i ból lekko odczuwałam głownie przy ruchu gwałtowniejszym.

Czy moja błona była aż tak gruba że on nie mógł we mnie wejść (przebić się) a ja tak krwawiłam? to normalne, tak mogło być? (wiem że każdy inaczej to odczuwa). A może coś źle zrobiliśmy?( w sensie że może coś uszkodziłam wewnątrz i to tak krwawiło)

Nie wiem czemu mam obawy że przy następnym stosunku znowu będę czuła ból i nie będzie mógł wejść we mnie do końca ;(

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Aleeeeeks, 2012-02-06 14:26
    bolesny pierwszy raz (poradźcie prosze)

Parę dni temu kochałam się pierwszy raz z moim ukochanym. Gra wstępna była długa i przyjemna, (oboje mamy po 21 lat ) Chodzi o to że odczuwałam straszny ból i nie mógł on do końca we mnie wejść. Próbowaliśmy 5,6 razy na różne pozycje i w końcu się udało. Krwawiłam bardzo, że aż byłam zaskoczona. Po nocy krwawiłam jeszcze przez 3 dni choć już mało, i ból lekko odczuwałam głownie przy ruchu gwałtowniejszym.

Czy moja błona była aż tak gruba że on nie mógł we mnie wejść (przebić się) a ja tak krwawiłam? to normalne, tak mogło być? (wiem że każdy inaczej to odczuwa). A może coś źle zrobiliśmy?( w sensie że może coś uszkodziłam wewnątrz i to tak krwawiło)

Nie wiem czemu mam obawy że przy następnym stosunku znowu będę czuła ból i nie będzie mógł wejść we mnie do końca ;(

zgłoś do moderacji
    • adaolla , 2012-03-25 12:50
      Odp.: bolesny pierwszy raz (poradźcie prosze)

Aleeeeks, każdy jak napisałaś odczuwa to inaczej. Z mojego doświadzcenia i innych wiem, ze to całkowicie normalne. Widocznie miaąłs grubszą błone i dlatego tak bolalo i tyle było krwi. Ja podczas pierwszego razu nie krwawilam w ogule, sama sie dziwiłam jak to mozliwe, no ale jednak, troszke bolalo, ale krwi brak.

Pozdrawiam

Adaolla

zgłoś do moderacji