W życiu pasja jest bardzo ważna. Bez niej człowiek czuje się nie do końca spełniony. Ważne, aby żyć czymś więcej niż tylko obowiązkami w pracy i w życiu domowym. Warto się czasem wyrwać do spa albo na fitness, aby poczuć radość z życia :)
Aby kobieta byla piekna musi byc nie tylko zadbana ale takze szczesliwa. Nic nie zastapi radosci w oczach i usmiechu na twarzy. Od razu wygladamy kilka lat mlodziej. Chocbysmy nie wiem jak sie staraly to czasem lapie nas chandra i nici z dobrego wygladu. Jak wy wtedy poprawiacie sobie humor?
Ja przyznam sie, ze siegam po kostke czekolady... czasem dwie... :) A najbardziej ostatnio poprawil mi humor artykul na kobieceprawdy.pl o czekoladzie. Kochane dziewczyny nie musimy miec zadnych wyrzutow sumienia kiedy skusimy sie na czekoladke.
Dbać o siebie to po pierwsze. Nic tak nie razi jak tłuste włosy, nieświeży zapach i podkrążone oczy:( Pasja i poczucie bycia potrzeba to kolejny bardzo ważny aspekt dobrego samopoczucia.
powinny smakować życia, nie bać się trudnych decyzji i cieszyć się każdym dniem :)
jeśli któraś z pań ma problemy z uwodzeniem to polecam kursy uwodzenia z Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór i nie tylko panie znajdą coś dla siebie. Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć i ze zmian jakie we mnie zaszły, teraz uwodzenie przychodzi mi z łatwością i jestem bardzo pewna siebie w kontaktach z mężczyznami. Polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
:-)))))))))))))))).
Kocham Cię , Guest...
Pozdrawiam:)...
...nooo:-)))))))))))))))))))))))))))))))....
PS. Spodobała mi się Twoja odpowiedź...riposta...
Jeszcze raz pozdrawiam:-)...
jeśli ktoś by potrzebował pomocy w uwodzeniu, nie radzi sobie z relacjami damsko-męskimi to polecam kursy uwodzenia z Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Skorzystałam z ich oferty i wiele się w moim życiu zmieniło. Mam inne spojrzenie na mężczyzn i na siebie samą, w końcu może ułożę sobie życie, polecam :) www,wyzszaszkolauwodzenia,pl