|
2011-07-19 14:29
Temat: (2 posty)
Skoda naprawyhm co do samej skody chciałam zapytać gdzie je naprawiacie? ja wybrałam autoryzowany serwis, dokładnie Pol Mot Auto, na początku kalkulowałam koszty, ale okazało się że jest ok, samochód psuje się rzadziej, przez to dużo nie płacę, a do tego mam własnego konsultanta który doradzi mi w każdym momencie, polecam serdecznie POLMOT |

,
2011-07-19 14:29 hm co do samej skody chciałam zapytać gdzie je naprawiacie? ja wybrałam autoryzowany serwis, dokładnie Pol Mot Auto, na początku kalkulowałam koszty, ale okazało się że jest ok, samochód psuje się rzadziej, przez to dużo nie płacę, a do tego mam własnego konsultanta który doradzi mi w każdym momencie, polecam serdecznie POLMOT
A gdzie ten twój serwis? Ja z Białegostoku, ale tu o takim nie słyszałem. U nas do Skody dobry jest inny zakład. Jakiś czas temu pojechałem tam z przerdzewiałym otoczeniem wlewu paliwa, koszmarnie to już wyglądało, bo za długo zwlekałem, no ale oni jakoś auto doprowadzili do porządku. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to namiary znajdziecie na stronie http://lakierowanie-samochodow.pl
"Michu" skontaktowałem się z tym polecanym przez Ciebie warsztatem, bo potrzebowałem usunąć kilkanaście małych rysek i powstrzymać wykwity korozji. Po miesiącu od naprawy muszę powiedzieć, że wciąż jestem bardzo zadowolony :0 Wiadomo, że efekty będzie widać dopiero gdzieś tak za rok, ale czuję, że faktycznie dzięki Tobie odkryłem w końcu porządną lakiernię!