Kategorie: Komputery, IT, mobile / Komputery i Internet
Forum: jak naprawic drukarke` (34 posty)
założyciel: krzysiek.bmw | moderator: krzysiek.bmw  | data utworzenia: 2008-10-03 21:00

Temat: re: jak naprawic drukarke (13 postów)
autor: annowata
Liczba wpisów:
176
**
Na forum od: 2009-12-07
  zobacz wizytówkę
2010-06-17 09:35

Odp.: re: jak naprawic drukarke

No tak z drukarkami to tak różnie bywa, bo albo się okaże zwykłą bzdurą, albo jest jakaś bardziej poważna przyczyna, więc chyba faktycznie dobrym pomysłem jest to, żeby oddać drukarkę do serwisu. Moja przedmówczyni ma rację, że bardzo dobry serwis jest w sklepie doktortusz.pl. Może warto byłoby się z nimi skontaktować ??

odpowiedz
Sortuj według:
  • annowata , 2009-08-10 21:22
    re: jak naprawic drukarke

kompletnie nie wiem jak Ci pomóc, może serio jest jakoś źle ułożony ten papier? jeśli sam do tego nie dojdziesz, to myślę, że możesz zapytać na sklep.drtusz.pl jakiegoś fachowcę, na pewno ktoś Ci pomoże.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:56
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:12

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:53

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:56

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:41

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:43

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:25

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:56

zgłoś do moderacji
    • angjur1 **, 2010-02-26 12:26

W sumie z drukarkami to nigdy nic nie wiadomo, najlepiej oddać ją do serwisu, niech Ci fachowcy naprawią. Możesz sobie zerknąć na doktortusz.pl - mają tam tani serwis, szybko i dobrze naprawiają. Ja zawsze z ich usług korzystam, nie ukrywam, że głównie ze względu na cenę.

zgłoś do moderacji
      • triadka *, 2010-06-16 09:56

Słyszałam o tym serwisie bardzo pozytywne opinie. Podobno mają fachową obsługę, która w razie czego wytłumaczy co i jak. Można do nich wysłać drukarkę, ceny mają przystępne, więc myślę, że opłaca się akurat u nich naprawiać. Zresztą bardzo pozytywne opinie o nich słyszałam.

zgłoś do moderacji
      • prettywomen4 **, 2010-06-17 09:35

No tak z drukarkami to tak różnie bywa, bo albo się okaże zwykłą bzdurą, albo jest jakaś bardziej poważna przyczyna, więc chyba faktycznie dobrym pomysłem jest to, żeby oddać drukarkę do serwisu. Moja przedmówczyni ma rację, że bardzo dobry serwis jest w sklepie doktortusz.pl. Może warto byłoby się z nimi skontaktować ??

zgłoś do moderacji
    • dzikiali88 , 2010-02-08 12:33

Faktycznie - ja kupowałem na doktor tusz drukarkę i jestem bardzo zadowolony z serwisu. Zawsze pomagali, jak czegoś nie rozumiałem. Teraz jeszcze kupuję tam zamienniki tuszu i jestem w sumie bardzo zadowolony, bo płacę małe pieniądze za drukowanie. A wszystko jest w porządku. :-) Moim zdaniem warto.

zgłoś do moderacji