Kategorie: O zdrowiu ogólnie
Forum: Psychologia, uzdrawianie duszy i ciała (327 postów)
założyciel: Ewa Leilana | moderator: Ewa Leilana  | data utworzenia: 2010-11-05 14:44

Temat: psychologia (2 posty)
autor: ela.304
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2012-02-03
  zobacz wizytówkę
2012-02-03 12:18 Temat: (2 posty)

psychologia

jak mam postępować z chorą córką po urazie czaszkowo-mózgowym ( wynik wypadku komunikacyjnego ) Jest złośliwa co i mnie denerwuje , całkowicie nie słucha co do niej mówię. Córka jest całkowicie ze wszystkim na nie poza jedzeniem w szczególności słodyczy. Nie wiem jak do niej dotrzeć. Proszę o poradę. Z góry bardzo dziękuję

odpowiedz
Sortuj według:
  • ela.304 , 2012-02-03 12:18
    psychologia

jak mam postępować z chorą córką po urazie czaszkowo-mózgowym ( wynik wypadku komunikacyjnego ) Jest złośliwa co i mnie denerwuje , całkowicie nie słucha co do niej mówię. Córka jest całkowicie ze wszystkim na nie poza jedzeniem w szczególności słodyczy. Nie wiem jak do niej dotrzeć. Proszę o poradę. Z góry bardzo dziękuję

odpowiedz  odpowiedz
    Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
    zgłoś do moderacji
    • kmaiila , 2012-05-09 13:06
      Odp.: psychologia

Córka zapewne jest pod opieką lekarza, rehabilitanta? Potrzebna jest również opieka psychologa, bo może się okazać, ze jej zmienione zachowanie wynika z fizjologicznych skutków wypadku i wcale nie jest złośliwa ze złej woli. Kontakt z psychologiem pozwoli również Pani lepiej zrozumieć co się z nią dzieje i skuteczniej na co dzień "dogadywać się"

Polecam:

Zadbamy o Twoje zdrowie od A do Z. Szybki, komfortowy dostęp do całego zakresu usług medycznych. Jeden telefon - 1000 placówek medycznych w całej Polsce, lekarze, pełna diagnostyka, specjalistyczne badania już od 1,83zł dziennie. Poznaj szczegóły - Kamila Trynka: 603-764-132 lub kamila.trynka@gmail.com albo sprawdź informacje: www.oferta.omsignum.pl/kamilatrynka lub www.dlafirmy.opiekamedycznasignum.pl/kamilatrynka

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~zadowolonyzsiebie, 2012-02-19 13:48
      Odp.: psychologia

Wiele osób uważa, że rozwój osobisty jest sprawą bardzo ważną w życiu. Jeśli należysz do tej grupy osób polecam Ci zapisanie się na kurs rozwoju osobistego prowadzony przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego www.wyzszaszkolauwodzenia.pl. Jest to najlepsza tego typu szkoła w Polsce, która swoje szkolenia prowadzi w sposób profesjonalny. Prowadzący zajęcia są osobami wykształconymi, które z chęcią dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem z uczestnikami zajęć. Ja sam jestem bardzo zadowolony z efektów szkolenia Legalny Doping i dlatego wam polecam :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji