Kategorie: Porady
Forum: Psychosomatyka, psychologia kryzysu (237 postów)
założyciel: Alicja Grzesiak | moderator: Alicja Grzesiak  | data utworzenia: 2010-10-27 14:54

Temat: Boję się go zapytać (7 postów)
autor: Andżela2507
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2011-12-02
  zobacz wizytówkę
2011-12-02 13:50 Temat: (7 postów)

Boję się go zapytać

Jestem ze swoim chłopakiem ponad dwa miesiące i dopiero dzisiaj jak przeglądałam filmiki na kompie to zobaczyłam pełno filmików erotycznych które ma ze swoją byłą.Nie wiedziałam o nich bo mi nic nie powiedział byłam w szoku jak to zobaczyłam.Nie wiem co mam zrobić. Powiedzieć mu nie powiem że widziałam bo będzie zły.Zastanawiam się dlaczego on ma jeszcze te filmy ja nie wiem co mam zrobić.proszę o radę

odpowiedz
Sortuj według:
  • Andżela2507 , 2011-12-02 13:50
    Boję się go zapytać

Jestem ze swoim chłopakiem ponad dwa miesiące i dopiero dzisiaj jak przeglądałam filmiki na kompie to zobaczyłam pełno filmików erotycznych które ma ze swoją byłą.Nie wiedziałam o nich bo mi nic nie powiedział byłam w szoku jak to zobaczyłam.Nie wiem co mam zrobić. Powiedzieć mu nie powiem że widziałam bo będzie zły.Zastanawiam się dlaczego on ma jeszcze te filmy ja nie wiem co mam zrobić.proszę o radę

zgłoś do moderacji
    • ~katarzynaa56, 2012-03-23 12:41
      Odp.: Boję się go zapytać

Każdy potrzebuje wsparcia i miłości drugiej osoby, jednak niekiedy ciężko jest taką osobę znaleźć. Jeśli macie jakiekolwiek problemy z uwodzeniem, nawiązywaniem relacji z płcią przeciwną polecam wam skorzystanie z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Dla mnie zrobili bardzo wiele, w mojej opinii są rewelacyjni – profesjonalni i godni polecenia. Dzięki nim stałam się niezwykle kobieca i aktywna w kontaktach z mężczyznami, czego od zawsze mi brakowało :)

zgłoś do moderacji
    • Iluzjonista , 2012-03-01 12:37

Pogadaj z nim, powiedz, że natknęłaś się przypadkiem, że Cię to dziwi i że nie wiesz, co masz myśleć. Nie zatajaj niczego...

zgłoś do moderacji
    • piters_18 **, 2012-01-27 12:38

bądź otwarta

zgłoś do moderacji
    • sniffer86 , 2011-12-02 16:55

powiedz, że widziałaś i niech on się tłumaczy. chyba, że grzebałaś mu na kompie, to wtedy nie świadczy o tobie za dobrze ;P

zgłoś do moderacji
      • ~Andżela2507, 2011-12-02 18:49

korzystamy oboje z tego kompa a że on poszedł do pracy to chciałam sobie jakiś film włączyć.No i weszłam nie w ten folder co powinnam.

zgłoś do moderacji
        • strusia , 2012-01-12 22:19

zapytaj, dla własnego spokoju, bo jak będziesz to dusić w sobie to długo nie dasz rady wytrzymać w związku i coś pęknie w końcu, a zazdrość o byłą pewnie zwycięży

zgłoś do moderacji
    • Alicja Grzesiak *, 2011-12-15 10:53

Witam,

Proszę odpowiedzieć sobie na pytanie „jak się z tym czuję, co zobaczyłam?”

Jeżeli to Pani nie przeszkadza, to w porządku. Jeżeli czuje się Pani źle, to może mieć wpływ na wasze późniejsze relacje. Noszenie w sobie czegoś ,co jest ciężarem nie jest dobre dla Pani, może też dojść do sytuacji konfliktowej między wami i wtedy Pani „wykrzyczy”, co zobaczyła.

Proszę spokojnie przemyśleć, może warto jednak porozmawiać? Jeżeli ten związek jest dla Pani ważny, to cień, który mógłby się pojawić w związku z tymi filmami nie jest potrzebny. Jeżeli zdecydowałaby się Pani na rozmowę, proszę spokojnie mówić o swoich uczuciach, a także pytać o to partnera – co odczuwacie w związku z tą sytuacją.

Pozdrawiam

Alicja Grzesiak