|
~gregory pek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Dwa dni temu dostałem link do nowej akcji Vattenfalla. Co to jest? Ktoś wie? Opłaca się to?
ale o jakiej akcji mowa, jeśli mogę - pomogę :)
TO się nazywa spis energetyczny, a tu masz więcej info: www. spisenergetyczny.pl
Czy to chodzi o tę akcję z zamawianiem fachowców?
ze co? jakie zamawianie fachowców? nie pomieszaliscie czegos?
Czy to chodzi o tę akcję z zamawianiem fachowców?
Ta, ja sie już boje każdego fachowca... Tata jest najlepszym fachowcem :)
rzeczywiście coś w tym jest - mój maż tez nie chce zamawiać fachowców - trochę szkoda :ppp
No widocznie nie, skoro cały czas działają dla ludzi/././ bo tak rozumiem, tę nową akcje.
W sumie, to liczy sie przede wszystkim interes klienta! :) Jeśli potrafią pogodzić te interesy bez strat dla nich to tylko przyklasnąć
Tylko pytanie czy rzeczywiście potrafią ten "interes" pogodzić, bo akcja juz trwa a ludzie mogą chcieć lub nie chcieć... To jest pytanie!
OK. Umówmy się, że tak jest ze wszystkim - jak produkt jest dobry to sam się sprzeda :) a reklama może go tylko jeszcze wspomóc...
Nie wiem czy to jest dobry produkt, bo bardzie bym to podpiął pod kategorię usługa!
Mówiliśmy o tej reklamie www.spisenergetyczny.pl ale nie rozpatrywaliśmy jej w kategoriach marketingowych, tylko przydatności, bądź nie...
Mnie wzięli na reklamę - myslałem, że to jest jakieś obowiązkowe. Dobre! :))))
No to na reklamę czy obowiązkowe. Nikt Cię chyba do czegos takiego nie zmusił!
... ze niby tak bardzo wziąłeś sobie reklamę do serca? TO musi być dobry materiał zatem. Poszukam na Youtube'ie