jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia
http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#show
nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy mnie wsparli
P.S jak ktoś jest mocno zainteresowany klikaniem to może klikać codziennie aż do 24 czerwca, a poza tym można oddawać głosy z kilku przeglądarek i każdy się liczy
Nie wiem skad takie zainteresowania ym właśnie zamkiem.Byłem jakiś czas temu przyznaję piekne wnętrze trzeba sprawdzic kiedy otwarte ,bo nie jest łatwo z wejściem byłem kilka razy ,a tylko raz w środku pozdrawiam Marcel54
www.wszystkoopodrozach-marcel.blogspot.com
Zainteresowania oczywiście nie tylko tym zamkiem… Choć ten jest dla mnie szczególny pod różnymi względami…
..a jak ?...przeciez sa takie praktyczne...zawsze można coś lub kogoś upchnąć do nich...:P
...no wiesz, jak był niewydolny sercowo, to i zejść mógł z tego świata...więc niewykluczone...:)
...no chyba, ze jedynie omdlał...to może się ocknąć w najmniej spodziewanym momencie...i ?...wtedy ?.....:):):)