|
2008-06-23 20:58
Temat: (15 postów)
UWAGA POMOCY 2 konie idą pod nóżPomocy ZA DWA DNI pod nóż pójda 2 piękne konie.Mam czas do środy dziś jest 23.06.2008. chodzi o 2 roczne ogiery maści jasny kasztan, pogrubiony, nadające sie do bryczki.Zwracam się do wszystkich ludzi kochających konie o pomoc w wykupieniu ich i znalezieniu im nowego domu.Mam czas do środy w innym razie konie pójda na rzeź,konie stoją w okolicy Łodzi.Chcących pomóc i poznać bliższe szczegóły proszę o kontakt telefoniczny. Ania tel kom. 0693793202 |

Pomocy ZA DWA DNI pod nóż pójda 2 piękne konie.Mam czas do środy dziś jest 23.06.2008.
chodzi o 2 roczne ogiery maści jasny kasztan, pogrubiony, nadające sie do bryczki.Zwracam się do wszystkich ludzi kochających konie o pomoc w wykupieniu ich i znalezieniu im nowego domu.Mam czas do środy w innym razie konie pójda na rzeź,konie stoją w okolicy Łodzi.Chcących pomóc i poznać bliższe szczegóły proszę o kontakt telefoniczny.
Ania
tel kom. 0693793202
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
zeby uratowac te konie trzeba zebrac pieniadze i znalezc dla niech jakis dom opiekunczy! chyba ze masz miejsce! to nie jest takie proste! trzeba znalezc ludzi którzy zgodza sie na przyjecie takich koni do siebie! trzeba zebrac pieniadze na zakup tych koni! asz jakis pomysł? z checia przyłącze sie do pomocy! pozdrawiam
Szkoda koników :(
Życzę powodzenia ze znalezieniem kupcy.
ukarać tego kto ma zamiar zabić konie to zabujstwo. zwierzęta niepowiny cierpieć.
ukarać tego kto ma zamiar zabić konie to zabujstwo. zwierzęta niepowiny cierpieć.
Właśnie otrzymałam wiadomość żę znalazł się ratunek dla nich i koniki już będą bezpiecznie.
To dobrze, że ktoś zajmuje się takimi zwierzętami :)
Takich ludzi powinno być zdecydowanie więcej.