Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Babiniec (188 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2010-05-18 10:25

Temat: Test wierności (8 postów)
autor: MartaZimna
Liczba wpisów:
60
*
Na forum od: 2010-02-22
  zobacz wizytówkę
2011-10-25 20:12

Odp.: Test wierności

Hm..tylko, że mi kompletnie nie chodziło o detektywa :/

odpowiedz
Sortuj według:
  • MartaZimna *, 2011-10-25 10:19
    Test wierności

Witam. Czytałam ostatnio artykuł na temat testów wierności które można wykonać partnerowi i szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczona, że w ogóle coś takiego istnieje. Słyszeliście może o czymś takim ? Taki test bazuje na wykrywaniu śladów spermy. Można tego użyć do sprawdzenia bielizny, pościeli itd. Jak dla mnie to jest jakiś kosmos, żeby posuwać się do takich czynów. Ale nie wiem, może ja jestem jakaś dziwna. Zrobilibyście swojemu partnerowi taki test za jego plecami, żeby dowiedzieć się o rzekomej zdradzie ?

zgłoś do moderacji
    • ~smarkata, 2011-10-25 11:47

wolę skorzystać z oferty biura detektywistycznego;)

zgłoś do moderacji
      • MartaZimna *, 2011-10-25 20:12

Hm..tylko, że mi kompletnie nie chodziło o detektywa :/

zgłoś do moderacji
        • ~blackagula, 2012-04-11 11:42

Do kobiecego programu poszukujemy pań, które są testerkami wierności. Jeżeli zajmujesz się sprawdzaniem prawdomówności i lojalności mężczyzn, chcesz zdradzić nam tajniki swego zawodu, napisz do nas:

a.lubawska@tvn.pl

516444962

zgłoś do moderacji
    • ~smarkata, 2011-10-25 12:03

wydać fortunę na detektywa, potem założyć sprawę w sądzie tam zostawić pieniądze...a można porozmawiać i wszystko przeprowadzić bez osób trzecich i normalnie się rozstać z godnością i pozostać w dobrych relacjach

zgłoś do moderacji
      • ~Auurelkaa, 2011-10-25 20:55

Też już o tym słyszałam daaawno temu. hm, ja bym osobiście takiego testu nie zrobiła, bo ufam swojemu partnerowi, ale myślę, że dla wielu osób mogłoby to być dobrym sposobem na sprawdzenie wierności. nie wiem czemu, ale jakoś sprawdzenie partnera w ten sposób (oczywiście jak się ma do tego podstawy) wydaje mi się lepsze niż np. grzebanie w jego komórce, czytanie maili, sprawdzanie gg i czego tam jeszcze można.

zgłoś do moderacji
        • ~smarkata, 2011-10-26 00:18

grzebanie w jego komórce, czytanie maili, sprawdzanie gg i ten test

to pryszcz na zdrowej twarzy, a co powiedzieć na podstęp w postaci włamania się do komputera???

pewnie jakby komórka była w zasięgu ręki to wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazało,że sąsiaduje z pluskwą!!!

zgłoś do moderacji
        • ~sondrina, 2011-10-29 11:07

Ooo matko a jak coś takiego działa? W jaki sposób to wykrywa ?

zgłoś do moderacji
          • ilkas85 , 2011-10-29 12:51

Poszperałam w necie i znalazłam coś takiego http://www.spy-shop.pl/semenspy-deluxe-test-wiernosci-lampa-uv-p-140.html tam jest wszystko mega dokładnie opisane jak się tego używa. nawet są zdjecia :D

zgłoś do moderacji