|
~ala
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-12-21 23:56
Temat: (2 posty)
ONE INVEST co o nich myślicie?Mam jechać na jakis kongres firmy One Invest gdzie mam się dowiedzieć o tym jak zarabiać To jakieś szkolenie finansowe, ale można podjąć z nimi współpracę i dostawać prowizję za sprzedaż produktów finansowych. Ja od dawna myslę o pracy w takiej branzy więc chyba pojadę. Ale jestem ciekawa opinii czy warto? Ktos z nimi współpracuje albo był na takim wyjeździe który organizuja? Doradźcie mi |

Mam jechać na jakis kongres firmy One Invest gdzie mam się dowiedzieć o tym jak zarabiać
To jakieś szkolenie finansowe, ale można podjąć z nimi współpracę i dostawać prowizję za sprzedaż produktów finansowych. Ja od dawna myslę o pracy w takiej branzy więc chyba pojadę. Ale jestem ciekawa opinii czy warto? Ktos z nimi współpracuje albo był na takim wyjeździe który organizuja? Doradźcie mi
odpowiedz
Seeing is believing. Najlepiej sprawdzić samemu. JA słyszałem wiele dobrego. Kultura i spokój, wiedza, relacje. To mi się u nich najbardziej podoba.
odpowiedz
Ja byłam na ich kongresie i myślę ,że warto .Podjęłam również z nimi współpracę .Firma One Invest naprawdę jest ok i każdemu polecam .
odpowiedz