,
2011-07-26 00:51 Nie może być. Pozdrawiam http://formlinkus.com/news0042.php
Odwiedźcie stronę http://seksbaza.com a tam nagranie oddania spermy, sprawdźcie bo naprawdę warto.
,
2011-04-03 17:49 Zapraszam pary, panie oraz panow na:
www.enikma.ugu.pl
znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?
zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie
dyskusje na temat seksu itd
www.enikma.ugu.pl
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Witam poprostu wiem ze kobieta mnie zrozumie a facet nie niestety wiem to z doświadczenia. Nie nie mam koleżanek ani przyjaciółek które były by obiektywne a mężatka dlatego bo ona wie jak sie taka osoba czuje. Nie szukam kochaniki nie szukam miłości tylko zrozumienia i rozmowy, dobrej rady. Ten kto nie był juz w takiej sytuacji nie moze pomóc bo to nie możliwe "Najedzony nigdy nie zrozumie głodnego"
Hmmm. Ja nie jestem znudzony ale może ta która chce pogadać jest znudzona. Ja po prostu w tym moim młodym wieku i w moim życiu jestem samotny i chciałbym sobie pogadać. Czemu? To długa historia. Ale na pewno nie ze względu że żona mi się znudziła lub coś podobnego.
...nie możesz porozmawiać z kumplem, przyjaciółką ?...potrzebujesz rozmowy koniecznie z mążatką ?...
a może chce się podszkolić w tym i owym,zdobyć wiedzę na przyszłość.
z powodu aury nie wpadłeś,tak mi się zdaje.......ja też nie jestem pewna czy trafnie strzeliłam najlepiej aby zainteresowany się wypowiedział czego po takiej rozmowie oczekuje
a może chce tylko swobodnie sobie pobajdurzyć na różne tematy na które w realu nie miałby zbytnio odwagi a tu jest szerokie pole do pogaduch z różnymi osobowościami ,inteligentnymi ,mniej obrotnymi ,dziwakami ,stanowczymi konserwatystami ,luzakami itd Każdy z nas czego innego oczekuje ,niektórzy leczą kompleksy pragną dowartościowania ,inni pragną podzielić się swoimi odczuciami robiąc sonie małą odskocznię od "zgnilizny" ,która często jest gdzieś obok nas.
...no...to ze mną też może sobie pogadać....:))...jako uprzejmy kolega podpowiem mu to i owo....;)))
ale Ty jemu podpowiesz męski punkt widzenia ,On widać woli poznać kobiecy. Takie mamy predyspozycji ,ze bardziej przyciąga nas płeć przeciwna ,Ciebie zapewne też;))))