co powiedzie o nowym konkursie TVN`u polecam obejrzec tą stronkę tam jest wszystko napisane. ja mam szczerą ochotę zabawić się w nim
jasne, niektórych zwyczajnie nie stac na jakieś drogie kursy tańca wiec ucza się sami :) i jak jeszcze mają talent to taki program jest niezłą szansą :)
ja czekam dzisiaj na wyniki, powodzenia wszystkim! :)
,
2010-04-30 21:43 chodzi o bitwe chlopakow z dziewczynami? swietna sprawa, niestety sama nie mam talentu, ale chetnie zobacze jej przebieg i wyniki:)
tak doklandie o to mi chodzi ja uwazam ze fajna sprawa.. wszystko co daje szanase normalnym ludziom mi sie podoba .... ;) nie kazdy ma forse zeby sie wibic a do daje chociaz mozliwosc :)
zastanawiam sie czy jak ktos tańczy balet to wogóle ma szansę... jak myslicie?
wszystko zalezy od tego jak dobrze potrafisz sie sprzedac w krotkim filmiku. ja mysle ze liczy sie bardziej szczescie niz umiejetnosci
,
2010-05-09 20:31 dokladnie, normalnie takie profesjonalne warsztaty kosztuja majatek.
ej- o tym nie pomyślałem. faktycznie dla wielu ludzi jest to niezła szansa by zakosztowac jak wyglądaja prawdziwe tańce. z warsztatami i w ogóle. sam program w tv może być tylko wisienką na torcie
,
2010-05-02 19:44 to jest wlasnie wielki plus. bylo juz kilka takich oosb w ycd, ktoree uczyly sie tanczyc same, a mialy okazje mimo wszystko zaistniec. swietna sprawa.
wszystkie konkursy to swietna sprawa... mozna sie wykazac mozna isc na szczyt mam talent idol ycd itp. zastanawia mnie tylko ile w tym wszystkim jest komercji i oszustw i jak bardzo kpia sobie z normalnych ludzi
internauci chyba bardziej obiektywni będa niż jury, bo oni sa znani i moga mieć swoej widzimi sie, zwłaszcza Mucha...
dokładnie tak ;) dziewczyny kontra chłopaki ;) i jakoś wiem kto wygra ;):D
nie oni będą decydować które z uczestników będzie wygrany ...;/
czy ja wiem ja tam uważam że wygrają chłopaki więcej lasek na nich będzie głosować bo mają fajne ciała niż na dziewczyny którym będą zazdrościć i mogę się nawet o to założyć
coś w tym jest. bo więcej dziewczyn niż chłopaków ogląda ten program. a tam mają zdecydować widzowei czy jury?
,
2010-05-08 16:53 najpierw jury, pozniej z tej grupy bedza wybierac internauci.
,
2010-05-08 16:55 najpier jury, a pozniej z tej grupy beda wybierac internauci.
no czas do jutra. ale dzisiaj straszny szał jest na tej stronie- ciągle spływają nowe filmiki!
Super sprawa z tym konkursem! :) filmików już jest mnóstwo, oglądaliście? obejrzyjcie sobie :)