co powiedzie o nowym konkursie TVN`u polecam obejrzec tą stronkę tam jest wszystko napisane. ja mam szczerą ochotę zabawić się w nim
,
2010-05-11 19:04 ogladalam, najlepsze sa najpopularniejsze, niektore nie sa zbyt dobre;p
Wydaje mi się ze patrzą też na jakość filmiku, znaczy moze niczego to formalnie nie okresla, ale wiecie, takie profesjonalne podobają sie bardziej :) poza tym chyba jak się zrobi show to się tez liczy :)
do środy można wysłać filmik więc jak by nie patrzeć ostatnia szansa...
,
2010-05-01 14:50 słyszałam o tym konkursie podoba mi się sam pomysł mysle ze to wspanala szansa na wykazanie sie ludziom ktorych nie stac na to zeby zablysnac i cos osiagnac
kamerka, muzyka i nagrywamy :) to nie dla pełnoletnich tylko? nastolatki też mogą wysłać swój filmik? (mam kuzynkę, która świetnie tańczy a ma 17 lat)
myślę że może wystąpić przecież ludzie w idolu mogli mić 16 lat ale poczekaj aż ktos bardziej poinformowany ci powie.
jak widać zdania na ten temat są podzielone ;) no ale mam nadzieję na obejrzenie tego ;)
nie ważne jest kto wygra tylko kto będzie umiał najlepiej się bawić w tym wszystkim ;) no i oczywiście kto dzięki temu zabłyśnie ;)