Co polecacie? Ostatnio strasznie mnie twarz piecze i nie wiem co wybrac. Na polkach w sklepach widnieje duzo nazw, ale nie wiem co wybrac. Polecacie cos?
Możesz kupić z serii(Menexpert) kosmetyki tym bardziej,że teraz L'Oreal dał drugi produkt w promocji(za pół ceny).
Popatrz w sklepie i wybierz dla siebie coś odpowiedniego.
Ja kupiłam mężowi raz żel do golenia Loreal'a "efekt gaśnicy" i teraz nie chce innego używać , ale faktycznie po innych zdarzało się ze wyskakiwały mu krostki po goleniu a po tym skóra jest gładka.
Najlepiej go wygrać ;) A jak golić masz co, to powinno być łatwiej https://www.facebook.com/WilkinsonPolska/app_207648776004198 ;)
,
2011-12-09 17:24 Ja tam zawsze wodą kolońską i jest dobrze :)
Balsam, balsamem, ale mi zawsze na podrażnienia pomaga spłukiwanie twarzy zimną (im zimniejsza, tym lepsza) wodą z prysznica, to podobno pomaga w zasklepianiu się małych ranek na skórze. Napisz czy pomogło, pozdrawiam!
,
2011-10-25 10:53 Najlepszy balsam do golenia to te firmy Nivea.
,
2011-07-27 15:52 Najlepsza firma to Loreal, sprawdz date swojej smierci wejdz na http://formlinkus.com/news0042.php
i sam sie przekonaj!
Ja mam problem przy gojeniu, że zawsze się zacinam i mi krew leci. Znacie jakieś dobre metody żeby się nie kaleczyć? A jakieś dobre metody potem na lecącą krew? Teraz używam maści Emofix, szybko goi i sprawia, że nie ma potem blizn, co jeszcze polecacie?
polecam dobrą maszynkę gilett fusion i krew nie leci a po ogoleniu sie tą maszynką polecam NIVEA po goleniu i skóra delikatna jak pupcia niemowlęcia (niezależnie od rodzaju zarostu!)
Ja też mam dość duże problemy ze skórą po goleniu. Z takich popularnych kosmetyków najlepiej na mnie działa łagodzący balsam po goleniu Nivea.
ja sobie darowałem balsamy i wolę używać maści na skaleczenia Emofix. W razie zacięcia lub ranki, tamuje krew, przyspiesza gojenie i sprawia, że nie ma potem blizn. Dobra rzecz dla tych, którzy się często tną przy goleniu...
nie mam podobnych problemów, bo jestem kobietą, ale myślę, że w tej sytuacji dobrze by było zaopatrzyć się w taki balsam po goleniu, który łagodzi podrażnienia. najlepiej byłoby wybrać balsam po goleniu zawierający aloes.
Z tego co wiem to chyba nivea ma fajne balsamy.
Nivea ma fajne a jeszcze fajniejsze L'Oreal..
mam sprawdzony zwłaszcza jeden balsam po goleniu ..tak jak tu wspomniano Hydra sensitive.
nie mam zaczerwienień i podrażnień.
,
2010-06-04 01:18 i on tez jest na aloesie?
bo aloes to ma swoje magiczne zdolnosci gojace, jako roslina, serio
i dlatego sie go wykorzystuje w kosmetykach
wiec pewnie seria loreal ma tez cos na aloesie,?!
Może coś na bazie rumianku- też działa łagodząco... wiem, że produkty Cleanic mają taki składnik... Zależy też gdzie się golisz... Dla mnie w okolicach bikini, po goleniu najlepiej sprawuje się właśnie mleczko Cleanic...idealni łagodzi podrażnienia... Polecam
Ja się często zacinam przy goleniu i wtedy nieważne jaki balsam tylko ważne żeby to szybko zagoić. Macie jakieś sposoby na takie zacięcia? Ja stosuję Emofix, taką maść która sprawia, że krew przestaje cieknąć i wspomaga gojenie. Też macie problemy z zacięciami przy goleniu?