...jakby nie patrzeć pewien rodzaj ekstarawagancji, który zostaje jednak na całe życie...mimo, iż jestem osobą tolerancyjną, to widząc niektóre ,,arcydzieła'' zastanawiam się czy z ich właścicielami-posiadaczami jest aby wszystko w porządku?...czy macie podobne odczucia ???...
jeśli mam być szczera, to do niczego mi to nie pasuje.... ale swoją drogą, zastanawiam się, czym kierował się jego właściciel przy wyborze...?
masz rację. zagadką dla mnie jest to, jak bardzo od normy odbiega jego zdrowie psychiczne :D
Czy ja wiem ... niekoniecznie odbiega, normalny pozer , tyle że udekorowany ... ;)
a może jakaś akcja, związana z podłączeniem kanalizacji do którejś wioski na Czarnym Lądzie? ;)
Za dużo tam wojen międzyplemiennych, zawłaszczą sobie jacyś uzbrojeni po zęby a ludzie dostaną g ...
czyli to co zawsze.
smutne. ale niestety takie są fakty. najgorsze jest to, że ktoś na tym zawsze zarobi...
Nie płakusiaj, za pobicie psa grozi więcej niż za pobicie człowieka, prawo dba o czworonożne.
aj, bo jakoś smutno się zrobiło. a nasze prawo to jakieś pokręcone, jeśli chodzi o wymiary kar....
zmienić ich? na dzień dzisiejszy, to mam obawy, że mogliby trafić się gorsi....