Hej :) Chciałabym kupić sobie jakiś fajny, elegancki zegarek.Moglibyście polecić coś konkretnego? Może macie jakiś sprawdzone modele.
,
2011-08-29 15:23 
Z just cavalli i hugo bosa widziałam bardzo ładne stylowe modele na stilago.pl Mają tam teraz wyprzedaż oryginalnych zegarków. Jak dzisiaj patrzyłam to niektóre modele przecenili nawet ok. 70% . Za taką cenę to już można sobie pozwolić na rzeczy tej klasy.
Według mnie najlepiej wybrać się do jakiegoś salonu jubilerskiego - nie kupować przez internet. W sklepie można założyć, dotknąć, a pani ekspedientka chętnie doradzi.
Hej poleciła bym ci zegarek firmy casio prosty i elegancki http://www.zegarkidamskie.net.pl/ Jest czwarty na liście ale jest też więcej propozycji więc może coś innego ci się spodoba :)
Nie wiem czy jeszcze są ale widziałam ostatnio na Stilago.pl zegarki D&G. Na bank są oryginalne, bo tam tylko sprawdzone towary maja. Może jeszcze ostały się jakieś. Jeśli nie polecam sprawdzac tam, bo można kupić super markowe zegarki za 50% ceny!!
Kochani, pomóżcie mi... bo naprawde nie wiem co wybrać???? chciałabym kupić tak w cenie do 800zł