Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: Nasz świat...o pasjach i zainteresowaniach... (1990 postów)
założyciel: Fifi | moderator: Fifi  | data utworzenia: 2010-03-16 13:05

Temat: ...PODRÓŻE... (8 postów)
autor: Fifi
Liczba wpisów:
45448
Na forum od: 2008-12-10
  zobacz wizytówkę
2010-03-16 17:04 Temat: (8 postów)

...PODRÓŻE...

... to pasja dla ciekawych ,,świata''...poznawanie niezwykłych miejsc, tych położonych na popularnych szlakach, a także tych mniej znanych, ale nie mniej urzekających...zwiedzanie zabytków, poznawanie kultury ludności... kosztowanie regionalnych specjałów...napawanie się pięknymi krajobrazami.....i nie trzeba wcale daleko szukać takich pięknych i ciekawych miejsc...góry, morze, jeziora, rzeki...mamy to wszystko w zasięgu ręki.....:)

odpowiedz
Sortuj według:
  • Fifi *****, 2010-03-16 17:04
    ...PODRÓŻE...

... to pasja dla ciekawych ,,świata''...poznawanie niezwykłych miejsc, tych położonych na popularnych szlakach, a także tych mniej znanych, ale nie mniej urzekających...zwiedzanie zabytków, poznawanie kultury ludności... kosztowanie regionalnych specjałów...napawanie się pięknymi krajobrazami.....i nie trzeba wcale daleko szukać takich pięknych i ciekawych miejsc...góry, morze, jeziora, rzeki...mamy to wszystko w zasięgu ręki.....:)

zgłoś do moderacji
    • Fryteczka *****, 2010-05-27 00:11
      Odp.: ...PODRÓŻE...

Gdybym był .a bogata ... ;P

zgłoś do moderacji
      • Fifi *****, 2010-05-27 09:32

...to ?...;)

zgłoś do moderacji
        • Fryteczka *****, 2010-05-27 11:44

... Świat jest po to, bym go poznała ...! ;)

zgłoś do moderacji
          • Fifi *****, 2010-05-27 16:57

...jakże mogłoby być inaczej...juz czeka z otwartymi ramionami....;))

zgłoś do moderacji
            • Fryteczka *****, 2010-05-27 17:11

Moim marzeniem od dzieciństwa były właśni podróże ... po całym świecie, indywidualnie albo lepiej w niewielkiej grupce podobnych mi pasjonatów. Dla realizacji tego marzenia ... zgodziłabym się nawet być obrzydliwie bogata ! ;))

zgłoś do moderacji
              • Fifi *****, 2010-05-27 17:16

...mógłbym powiedzieć to samo...;)

zgłoś do moderacji
                • Fryteczka *****, 2010-05-27 17:33

Ciągle jeszcze mam nadzieję, że te moje marzenia uda się zrealizować ...:) Gdy rozpoczynałam pracę zawodową ... i bardzo szybko zdobyłam uznanie, wyróżnienia, nagrody ... znacznie wyższe, niż dużo bardziej doświadczeni ode mnie pracownicy , na kolejne pytanie naczelnego szefa: "Jak możemy Cię jeszcze wynagrodzić?" - odpowiedziałam: "Wyślijcie mnie na pięć lat na bardzo wysoką emeryturę ! " ... był szok ... i pytanie: "Po co Ci emerytura, młoda dziewczyno ! Przed Tobą kariera ..." itp". Ja na to odpowiedziałam, że właśnie teraz jest mi potrzebna, dopóki jestem młoda, silna i ciekawa świata, który w ciągu pięciu lat chciałabym poznać ..., potem wrócę i będę grzecznie i twórczo pracować do końca życia ! Świat przecież najlepiej można poznawać w już dorosłym ... ale jeszcze młodym wieku ... Taka moja teoria, szef niestety musiał mi odmówić, podobno z ubolewaniem, bo jego przekonałam ... ale przepisów prawa pracy już nie ...! ;)

zgłoś do moderacji