...któż z nas nie lubi pstrykać zdjęć ?...zimą zachwycają nas tonące w bieli śnieżne scenerie ...wiosną budząca się do życia zieleń...latem skąpana w słońcu przyroda... jesienią różnorodność kolorów...poza tym rozległe krajobrazy, piękno wsi i miast, wschody i zachody słońca, uśmiechy dzieci, emocje naszych bliskich...któż nie ma ochoty zatrzymać tych chwil dla siebie i uwiecznić ich na papierze ?...:)
Witam serdecznie fifek i ta łuna daje duzo optymizmu...jednak chyba zaczniesz pisać na forum :))
Prawda http://forum.wp.pl/uid,135003,fullText,1,fid,4791,tid,825810,pid,31493677,temat.html
...jeszcze dycham :P...co tam u Ciebie kogito , bo mam zaległości...dawno mnie nie było...:P...pozdrawiam serdecznie...:)
U nie to wszystko na bieżąco możesz ,,wyczytać'' z tego forum...wycieczki wyjazdy te zuże i male....powiedz Ty gdzie zimowałes :))) dwa lata chyba cię nie bylo :(
...a wystarczy , że zrobisz ujęcie z innego kąta nachylenia...i juz kolory sa zupełnie inne....:)
A obraz malowany pędzlem? To też tylko możliwości pędzla??
...nie...to nie to samo !...bez pędzla możesz stworzyć obraz, bez aparatu nie zrobisz zdjęcia.....:)
...a pędzlem bez udziału człowieka nie można malować ?....:P
Samo się nie namaluje… Trzeba mieć do tego farby. Te dobrej jakości są bardzo drogie...
...chodzi mi o to, ze może to zrobić na przykład robot....człowiek może sobie stać z boku....i się przyglądać....
...potrafisz malować ?...
Robot to se może śrubkę wkręcić… A fotoradar, to nie robot??
Potrafię malować i rysować, a co?
...obraz też se może namalować...:)
...a nic tak tylko pytam...i pytam czy potrafisz bez myszki ?...;P....farbami, kredkami ?...:))