|
2010-06-10 21:02
Odp.: Idealne narzędzie do własnego typowania mistrzostwto sie trzeba jeszcze na tym znać :) wiesz kto ma najlepszą drużyne, kto trenera, kto ma zawodników, którzy w pojedynke potrafią wygrac mecz, a kto ma najlatwiejszą grupe? wszystko trzeba dobrze rozeznać zanim postawisz pieniądze czy piwo nawet :) |

do pobrania bez opłat. aplikacja excel. wszystko fajnie opracowane i ułozone, naprawdę warto zobaczyc. typowac wśród znajomych moze stowrzyc własną lige typerów albo coś. naprawdę jest to lepsze niz plakat z bravosport :)
http://www.sportandmore.pl/wp-content/uploads/2010/06/zestaw_typera.zip
Fajna akcja! Tego to jeszcze nie widziałem. Prosciutkie w użyciu i malo czasu zajmuje. Nooo i kasy się nie traci:D
no ale frajda mniejsza. pewnie zostało to stworzone po to by ktoś grający, robiący zakłady miał niezłą pomoc w czasie mistrzostw. ale dla zwykłych ludzi nie wydajacych pieniedzy na zakłądy też może sie bardzo przydać
,
2010-06-10 20:34 no i idealnie, on sobie poobstawia pieknie, a ja potem bede miec wycieczke do Hiszpanii:P
pomoge mu moja kobieca intuicja;)
wycieczka na mecz do hiszpanii- myslisz, że zabierze dziewczyne? czy kumpla- wielkiego fana realu?
,
2010-06-10 20:50 ja tam mam swoje sztuczki, zeby zabral mnie:P
ale sama tez czasem moge obejzec jakis mecz, a tu na zywo, wielki stadion, strefa dla vipow:D
No dokładnie no i za darmoche:D
,
2010-06-11 18:45 wez to jeszcze ogranij z http://www.sportandmore.pl/typy-bukmacherskie/graj-ze-znajomymi-zrob-wlasna-lige-typerow/
bo tu jest konkurs z tym zwiazany
liga typerów
,
2010-06-10 17:52 o, fajna sprawa:d juz sciagnelam dla mojego chlopaka, moze przestanie chodzic do bukmachera;p
ten plik też jest od bukmachera :)
sam go udostępnia- za darmo- więc nie ma co na nich tak marudzić, jak ktoś lubi grac i tracić kase a czasami wygrywać to niech gra :)
,
2010-06-10 18:00 ja tam wole, zeby w takim pliku sobie poobstawial;p
mylisz pojecia- typowanie a obstawianie.
polecaj to znajomym bo naprawdę warto. zestawienie i ogolnie plik jest świetny- ktoś wykonał niezła robote!
,
2010-06-10 20:54 czyli tutaj sie typuje?
no mojemu chlopakowi tez sie spodobal;)
typuje- bez stawiania kasy;]
,
2010-06-11 18:43 typowanie to tylko hobbystycznie
bez zarabiania
zgodne z prawem
we wlasnym gronie mozna sie ciakwie bawic , dzieki wlasnie takim aplikacja jak ta z sportandmore.pl
bo jest prosta darmowa i ciekawa
I wycieczkę można wygrać:D:D:D:D
Ale ogólnie to hola hola.
żeby wygrać wycieczkę to trzeba zebrać pare osob, obstawiać razem i wysłać do nich swoje typy, jeszcze muszą cie wylosować albo musisz mieć najlepsze typy- nie doczytałem tego jeszcze, wiec nie jest tak łatwo :)
,
2010-06-10 20:59 trzeba dobrze poobstawiac, w takim razie ja juz sie postaram, zeby bylo dobrze, koledzy tez sia znajda chetni do obstawiania;)
to sie trzeba jeszcze na tym znać :) wiesz kto ma najlepszą drużyne, kto trenera, kto ma zawodników, którzy w pojedynke potrafią wygrac mecz, a kto ma najlatwiejszą grupe? wszystko trzeba dobrze rozeznać zanim postawisz pieniądze czy piwo nawet :)
Ja wlasnie skonczylem dzisiaj obstawiac. Zadnych problemow zadnych zwiech itp. Polecam:)